![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας υπολογιστή χυμό peeps, Θέλω όλοι σας opions για στραβά Xbox 360 σε ένα desktop pc? όπως έχει καλή CPU Proccsesorr εξουσία και θα αντιμετωπίσουν πολύ καλά σας thoguhts; |
|
| |||
| |||
| Λες μόνο με τη χρήση της υπόθεσης και τη θέση PC συστατικά μέσα; Ή η εγκατάσταση των Windows OS σε σχέση με τις ισχύουσες XBox όπως είναι; Εάν το δεύτερο αυτό, έχει υποστηριχθεί πολύ για το αν ή δεν το arcitecture του επεξεργαστή υποστηρίζει. Και είναι δική μου αντίληψη ότι μπορείτε να το εγκαταστήσετε, αλλά θα πρέπει να αντικαταστήσει την αρχική HDD με πρότυπο SATA δίσκο και την εγκατάσταση σε αυτό. Αυτό συμβαίνει διότι, χωρίς αυτό περιπλέκει και τη σύνδεσή του με τον υπολογιστή σας, δεν μπορείτε να διαγράψετε το XBox OS από τη συσκευή. Και τα Windows OS μπορεί ή δεν μπορεί να την αναγνωρίσει και να έχετε πάνω στο σύνολο του φορτίου προβλήματα και θα έχει καρδιακή προσβολή προσπαθούν να εκκινήσετε σε αυτό υποψιάζομαι ![]() Τέλος πάντων, ακόμα κι αν έκανε, νομίζω ότι έχουν πολύ περιορισμένα ελέγχου του λιμένα, εάν υπάρχουν, και προφανώς είναι ένα κονσόλα παιχνιδιών δεν είναι ακριβώς στο ύψος της συνδετικότητας ούτως ή άλλως. Μάλλον αξίζει μια δοκιμή, αν μόλις Dong για τόκους. Αλλά για κανένα άλλο λόγο από συμφέρον, είναι απολύτως δεν αξίζει τον κόπο. Θα μπορούσατε πιθανόν να οικοδομήσουν ένα καλύτερο υπολογιστή με τα Windows 7 για λιγότερο από την τιμή του Xbox 360 και ένα γνήσιο αντίγραφο των Windows. |
|
| |||
| |||
| ok ναι και αυτό ήταν το τελευταίο, αλλά μάλλον θ wasthinking αν configuered σε μια επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή και η εγκατάσταση αυτού του συστήματος θα είναι φθηνότερο και ευκολότερο τρόπο για να πάρετε αυτό το είδος των υπολογιστικών εκτέλεσης από ένα τόσο μικρό κουτί, αν αυτό το είδος των υπολογιστών θα έχουν που πρέπει να γίνουν με την ίδια specs του XBOX360 θα ήταν πάνω από 450 λίρες ... Θα ήθελα να μην περισσότερες απόψεις για την περίπτωση που θα αξίζει τον κόπο να έχω opions σας επί του σκάφους. |
|
| |||
| |||
| Νομίζεις ότι δεν μπορείτε να έχετε ένα καλό μικρό PC για £ 450 ή λιγότερο;; Google μερικά από τα ακόλουθα: Μικρές μορφή παράγοντας του υπολογιστή μίνι ITX του υπολογιστή LAPTOP NETBOOK Προσπαθήστε να επισκεφθείτε: www.shuttle.com Ή ρίξτε μια ματιά σε άνθρακα του υπολογιστή του σε αυτά τα μέρη νήμα φόρουμ. Αν θέλετε να κάνετε κάτι για την κονσόλα Xbox ενδιαφέρον, ότι το πρόστιμο, δεν θα μου λάθος, δεν είμαι έχουν προχωρήσει. Είναι απλά ότι η εγκατάσταση των Windows OS σε 360 δεν είναι η καλύτερη λύση για ένα μικρό γρήγορο φτηνό υπολογιστή. Ο καθένας θα το κάνουμε. Ειδικά grannys. |
|
| |||
| |||
| lol συμφωνώ ότι θα ήταν καλό, αλλά όπως και για την τιμή μιας ελίτ που προσφέρει γραφικά behond καλή πίστη και proccesing εξουσία, για τα χρήματα αν ένα καλό config παράθυρα θα μπορούσαν να γίνουν για να incoperate σε αυτή την κονσόλα και το χρησιμοποιούν ως ένα PC που κάθε μέρα θα ήταν καλό για λέγοντας θα μπορούσε να επιλέξει μόνο μία ελίτ για 200 περίπου λίρες. |