![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav računalno sok peeps, Želim da svi vaši opions okretanjem na jednoj Xbox 360 u stolno računalo? kako je dobar CPU Proccsesorr snage i vrlo dobro bi nositi vaš thoguhts? |
|
| |||
| |||
| Da li govorimo o pravedan koristeći slučaju i stavljanju PC komponente unutra? Ili instalirate Windows OS na postojeći Xbox što je to? Ako je ovo potonje je puno raspravljati o tome da li ili ne od arcitecture CPU podržava. I to je moje razumijevanje koje možete ga instalirati, ali trebali biste zamijeniti izvornu HDD sa standardnim SATA disk i instalirati na to. To je zato jer bez njega komplikuje i povezivanje to računalo, ne možete obrisati Xbox OS iz pogona. I Windows OS svibanj ili svibanj ne prepoznaju ga i ti bi izvoditi u jednu cjelinu load problema i da će to imati infarkt težak to čizma u nju JA ono što je sumnjivo ![]() U svakom slučaju, čak i ako nije, mislim da će imati vrlo ograničene kontrole port, ako postoji, i očito je da je igre utješiti to nije točno visine povezivost anyway. Mislim da vrijedi probati, ako ste samo kurac za kamate. No, za bilo koji drugi razlog od kamata, to je u potpunosti ne isplati. Moglo bi vjerojatno izgraditi bolje računalo sa sustavom Windows 7 za manje od cijene Xbox 360 i pravu kopiju sustava Windows. |
|
| |||
| |||
| ok i da je to bila druga, ali ja ako wasthinking vjerojatno configuered na računalo desktop sustav i setup će to biti jeftiniji i lakši način za ovaj tip computing perfomance van tako malom kutiju, ako je taj tip računala će imati da se na isti od xbox360 naočale da bi bilo više od 450 funta ... Htjela bih bez pogleda na more, ako bi bilo isplati li se vaš opions na brodu. |
|
| |||
| |||
| Vi mislite da ne možete dobiti dobru malih PC za £ 450 ili manje? Google neke od sljedećeg: Small Form Factor PC mini-ITX PC Laptop NETBOOK Probajte posjetiti: www.shuttle.com Ili imaju pogled na računalu Carbon dijelovi thread na ovim forumima. Ako želite učiniti Xbox stvar za kamatu, to je u redu, ne bi mi krivo, nisam da idem. To je samo da instalirate Windows OS na 360 nije najbolje rješenje za mala brza jeftinih PC. Svatko bi bilo to. Pogotovo grannys. |
|
| |||
| |||
| lol slažem se da će biti dobri, ali kao i za cijenu jedne elitne nudi grafiku behond vjerovanje i dobra proccesing vlast, za taj novac ako je dobar config prozori mogu biti napravljene incoperate u ovu konzole i koristiti ga kao da je svaki dan pc bilo bi dobro za kazivanje mogli izabrati samo jedan elita za 200 ili tako GBP. |