![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello számítógépes gyümölcslé peeps, Azt szeretném, ha az Ön összes opions A fordulópontot az Xbox 360 és egy asztali pc? mint ahogy azt a jó CPU Proccsesorr erejét, és ez nagyon jól megbirkózni a thoguhts? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te beszélsz csak az esetben és olyan PC alkatrészek belül?
Vagy telepítése a Windows operációs rendszer a meglévő XBox ez? Ha az utóbbi, akkor már sokkal körülbelül érvelt, hogy a arcitecture a CPU támogatja azt. És azt is tudom, hogy lehet telepíteni, de még fel kell váltaniuk az eredeti HDD a standard SATA meghajtót és telepíteni, hogy a. Ennek az az oka, nem bonyolítja, és összeköti a PC-hez, akkor nem törli az Xbox OS a meghajtót. És a Windows operációs rendszer vagy nem ismeri el, és jobb lenne, ha fut egy teljes terhelés problémát, és azt a szívroham próbál boot bele Gyanítom ![]() Különben is, még akkor is, ha igen, azt hiszem, hogy nagyon csekély a kikötői ellenőrzés, ha vannak, és nyilvánvaló, hogy a videojátékok, azt nem pontosan a magasságát kapcsolattal egyébként. Azt hiszem, ez megér egy próbát, ha csak egy-dong érdeke. De bármilyen más okból, mint a kamat, ez teljesen nem éri meg. Ön valószínűleg egy jobb PC-re a Windows 7 a kevesebb, mint az árát az Xbox 360 és a valódi Windows. My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| OK és igen ez volt az utóbbi, de én wasthinking ha talán configuered egy asztali számítógép-rendszer és a beállítási ez egy olcsóbb és egyszerűbb módja, hogy ezt a számítási Perfomance ki egy ilyen kis dobozt, ha ez a típusú számítógépes volna kell az ugyanazon specs egy Xbox360 lenne több, mint 450 font ... Azt szeretném, hogy nem több, véleményét, ha úgy lenne érdemes, hogy már a saját opions a fedélzeten. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszed, nem tud egy jó kis PC for £ 450, vagy kevesebb? A Google néhány a következő: Small Form Factor PC Mini ITX PC Laptop Netbook Próbálja látogató: www.shuttle.com Vagy egy pillantást Carbon számítógépes részek szál ezeken a fórumokon. Ha azt szeretnénk, hogy az Xbox dolog érdeke, hogy jól van, ne értsen félre, nem vagyok egy menni. Csak telepítése a Windows operációs rendszer a 360 nem a legjobb megoldás, hogy egy kis gyors olcsó PC. Mindenkinek lenne csinálni. Különösen grannys. |
|
| |||
| |||
| lol egyetértek lenne jó, de, mint az ár egy elit kínál grafikus behond hit és a jó proccesing hatalom, a pénz, ha egy jó windows config lehetne tenni a incoperate ebben a konzolt, és ez a mindennapos, hogy a PC jó lenne, mert csak a pick elit, vagy ha a 200 GBP. |