![]() |
|
| |||
| |||
| שלום מחשב מיץ peeps, אני רוצה את כל opions על מפנה של Xbox 360 ב-PC שולחני? כפי שהיא טובה CPU Proccsesorr ו היה כוח להתמודד טוב מאוד את thoguhts? |
|
| |||
| |||
| אתה מדבר רק באמצעות המקרה ואת בהצבת רכיבי המחשב בפנים? או התקנה של מערכת הפעלה של Windows Xbox הקיים כפי שהוא? אם האחרון, הועלתה טענה הרבה או אם את לא arcitecture של מעבד תומך בה. וזה שלי הבנה כי אתה יכול להתקין את זה, אבל אתה צריך להחליף את המקורי עם HDD סטנדרטי SATA כונן ולהתקין על זה. הסיבה לכך היא, ללא complicating זה ובכלל זה למחשב, אתה לא יכול למחוק את מערכת ההפעלה Xbox מהכונן. OS ו-Windows עשויה או לא מכירים את זה, ואתה רוצה לרוץ לתוך כל בעיות של עומס וזה היה התקף לב מנסה לאתחל את העניין אני חושד ![]() בכל מקרה, גם אם כן, אני חושב שאתה תהיה מאוד מוגבל הנמל שליטה, אם בכלל, ואת כמובן להיות קונסולת משחקים זה לא בדיוק גובה של קישוריות בכל מקרה. אני מניח שזה שווה לנסות, אם רק Dong אותו עניין. אבל מכל סיבה אחרת מאשר עניין, זה לגמרי לא שווה את זה. מן הסתם אתה יכול לבנות מחשב טוב יותר עם Windows 7 עבור פחות את המחיר של Xbox 360 ו עותק מקורי של Windows. |
|
| |||
| |||
| ועל כן אישור זה היה האחרון, אבל אם אני wasthinking כנראה configuered למחשב השולחני את תוכנית ההתקנה של מערכת זו תהיה זולה יותר קל ועל הדרך להשיג סוג זה של מחשוב perfomance מתוך קופסונית כזה, אם זה סוג של מחשב היה להיות שבוצעו באותו מפרט של xbox360 זה יהיה יותר מ 450 לירה ... אני לא רוצה יותר צפיות על אם זה יהיה שווה את זה יש לי לוקחים את opions על הסיפון. |
|
| |||
| |||
| אתה לא חושב שאתה יכול לקבל מחשב טוב קטן עבור £ 450 או פחות?? גוגל חלק מהפעולות הבאות: גורם צורה קטן של מחשב Mini ITX של המחשב Laptop NETBOOK נסה בכתובת הזו: www.shuttle.com או שיש לך תסתכל Carbon של המחשב על חלקים פתיל בפורומים אלה. אם אתה רוצה לעשות את הדבר עבור Xbox עניין, זה בסדר, לא מבין אותי לא נכון, אני לא צורך לנסות. זה פשוט כי התקנת מערכת הפעלה של Windows על 360 היא לא הפתרון הטוב ביותר קטן מהיר זול למחשב. כולם היו עושים את זה. Grannys במיוחד. |
|
| |||
| |||
| LOL אני מסכים שזה יהיה טוב אבל כמו עבור מחיר של עלית הוא מציע גרפיקה behond אמונה וטוב proccesing כוח, בשביל הכסף, אם טובה Windows תצורה יכול להיות שבוצעו incoperate לתוך קונסולת ולהשתמש בו כקובץ במחשב את זה כל יום יהיה טוב אומרים יכול לקחת רק של העלית של בערך 200 GBP. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HDMI ו DVI לקבלת LCD ו Xbox360 | jefechico | PC & קונסולת משחקים | 3 | 23 יוני 2009 09:58 |
| צריך עזרה בהקדם האפשרי עם Windows 7 - בטל UAC (בקרת חשבון משתמש) | cheesepuff | מערכות ההפעלה Windows | 6 | ה -25 במאי 2009 11:41 |
| NFS Carbon על Xbox360 | Coolyxxx | PC & קונסולת משחקים | 8 | -10 ינואר 2009 02:10 |
| התור שלי כדי לבקש עזרה | אלכס | דיון Off topic | 13 | 24 ינואר 2008 14:03 |
| הפעל את Windows XP ו המודם כבל USB לתוך נתב? | general_ya | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 21st מרץ 2007 04:15 |
| שרשרת כלים | |
| |