![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bună ziua computer-suc peeps,
Vreau ca toate de cotitură opions pe un Xbox 360 la un desktop PC-ul? bine ca le-a procesorului Proccsesorr putere şi-ar face faţă foarte bine vă thoguhts? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vorbeşti despre doar folosind caz şi punerea în interiorul componente PC?
Sau de instalarea unui sistem de operare Windows pe XBox existente, aşa cum este? Dacă acesta din urmă, acesta a fost susţinut de mult despre indiferent dacă sunt sau nu de arcitecture de CPU suportă. Şi mi-e înţelegerea pe care o puteţi instala-o, dar ar trebui să înlocuiască original cu un standard de HDD SATA conduce vehicule şi de a instala pe asta. Aceasta se datorează faptului că, fără să-l complicând şi conectarea la PC-ul, nu puteţi şterge Xbox OS de la unitatea de stocare. Sistem de operare Windows şi poate sau nu să-l recunoască şi pe care aţi executa într-un ansamblu de încărcare de probleme şi că ar avea un atac de cord în încercarea de a boot-l bănuiesc ![]() Oricum, chiar dacă aveţi de făcut, cred ca ar fi foarte limitat de port de control, dacă este cazul, şi în mod evident, fiind o consolă de jocuri, nu este exact la inaltimea de conectivitate, oricum. Cred că merită să încercaţi o, dacă sunteţi dong-o pentru interes. Dar, pentru orice alt motiv de interes, este în întregime, nu merita. Ai putea, probabil, mai bine construi un PC cu Windows 7 pentru mai puţin decât preţul de un Xbox 360 şi o copie de Windows autentică. Sistemul meu: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
OK, da-o a fost cel din urmă, dar dacă i wasthinking probabil configuered la un computer de birou Sistemul de instalare şi acest lucru ar fi mai ieftin şi mai uşor mod de a obţine acest tip de calcul perfomance de o astfel de caseta de mici, în cazul în care acest tip de computer ar fi care urmează să fie făcute în acelaşi specificatiile unui xbox360 ar fi mai mult de 450 de lire ...
Aş vrea să nu mai multe puncte de vedere cu privire la cazul în care ar fi meritat i-au luat-vă opions de la bord. |
|
|
|||
|
|||
|
Crezi că nu puteţi obţine o bună mici PC-ul pentru 450 £ sau mai puţin??
Google unele din următoarele: Small form factor de calculator mini-ITX PC's LAPTOP NETBOOK Încercaţi vizitând: www.shuttle.com Sau trebuie să aruncaţi o privire de carbon de la computer părţi şirul pe aceste forumuri. Dacă vrei să faci ceva pentru Xbox interes, că e bine, nu ma intelege gresit, nu sunt cu o plec. E doar faptul că instalarea unui sistem de operare Windows pe un 360 nu este cea mai bună soluţie pentru un mic repede ieftine PC. Orice ar face-o. Mai ales grannys.
|
|
|
|||
|
|||
|
lol Sunt de acord că ar fi bine, dar ca pentru preţul de o elita care le oferă grafică behond credinţă şi de bună proccesing putere, pentru bani în cazul în care o bună ferestre de configurare se poate face pentru a incoperate în această consolă şi să-l utilizaţi în calitate de bucăţi în fiecare zi este ar fi bine pentru a spune putea alege doar o elită de 200 RON sau cam asa ceva.
|