![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, počítač-šťava Peeps, Chcem, aby všetky vaše opions na klidem xbox 360 na PC? , Pretože má dobrý výkon a CPU Proccsesorr by zvládnuť veľmi dobre, vaša thoguhts? |
|
| |||
| |||
| Sú to hovoríš len pomocou prípadu a uvedenie počítača vo vnútri? Alebo inštaláciou OS Windows na existujúce XBox, ako to je? Ak je tento, bolo oveľa argumentoval o tom, či je alebo nie je arcitecture na CPU podporuje. A to je môj výklad, že si môžete nainštalovať, ale tie by mali nahradiť pôvodné HDD s štandardné SATA disk a inštalovať na to. Je to z toho dôvodu, bez komplikaci a pripojenie k počítaču, nie je možné odstrániť XBox OS z disku. OS Windows a môže, ale nemusí uznať a byste naraziť celú záťaž problémy a bolo by mať srdcový záchvat snažia zaviesť do podozrenia, že som ![]() Každopádne, aj keď ste si, myslím, že by bolo veľmi obmedzené prístavnej kontroly, ak existujú, a samozrejme, že sa jedná o herné konzoly nie je presne výška konektivity tak. Myslím, že to stojí za pokus, ak ste práve dong ji záujem. Ale z iného dôvodu, než je záujem, je to absolútne nestojí za to. Dalo by sa pravdepodobne vybudovať lepší PC s Windows 7 na obdobie kratšie, ako je cena pre XBox 360 a pravú kópiu systému Windows. |
|
| |||
| |||
| ok a ano je to tento, ale aj keď wasthinking asi configuered na stolnom počítači a nastavenia systému by to bolo lacnejšie a jednoduchší spôsob, ako dostať tento typ výpočtov Perfomance z také malé políčko, ak je tento typ počítača bude mať , ktoré majú byť v rovnakej špecifikácie a Xbox360, že by bolo viac ako 450 libier ... Chtěl bych viac názorov, ak by to stálo za to, že mám zobrať váš opions na palube. |
|
| |||
| |||
| Ty si myslíš, že sa nedá získať dobré malé PC za 450 libier, alebo menej? Google niektoré z nasledujúcich možností: Malé form factor PC Mini-ITX PC Laptop NETBOOK Skúste návšteve: www.shuttle.com Alebo sa pozrieť na Carbon počítačových dielov vlákno na týchto fórach. Ak chcete urobiť niečo pre XBox záujem, to je v pohode, nie je ma zle, nejsem s to. Je to len, že inštalácia Windows na 360, nie je najlepším riešením pre malé rýchle lacné PC. Každý, kto by to robiť. Špeciálne grannys. |
|
| |||
| |||
| lol aj dohodnú, že by bolo dobré, ale rovnako ako za cenu elitnej ponúka grafické behond vieru a dobré proccesing výkon, za peniaze, ak je dobrá okna config by mohli byť vykonané incoperate do tejto konzole a použiť ju ako každý deň, PC je by bolo dobré, povedal by mohol len vyzdvihnúť elitnej 200 alebo tak GBP. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HDMI a DVI pre LCD a Xbox360 | jefechico | PC a herné konzoly | 3 | 23. júna 2009 09:58 |
| Potrebujete pomoc s Windows 7 asap - Vypnite UAC (Riadenie užívateľských účtov) | cheesepuff | Operačné systémy Windows | 6 | 25. mája 2009 11:41 |
| NFS Carbon na Xbox360 | Coolyxxx | PC a herné konzoly | 8 | 10. januára 2009 02:10 |
| My naopak požiadať o pomoc | alex | Vypnúť Téma diskusie | 13 | 24. januára 2008 14:03 |
| Otáčajte moje Windows XP a USB kábel modemu do routeru? | general_ya | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 21. marca 2007 04:15 |
| Thread Tools | |
| |