![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав рачунарско сок пеепс, Желим да сви ваши опионс окретањем на једној Ксбокс 360 у Стоно рачунар? како је добар ЦПУ Проццсесорр снаге и врло добро би носити ваш тхогухтс? |
|
| |||
| |||
| Да ли говоримо о праведан помоћу случају и стављању ПЦ компоненте унутра? Или инсталирате Уиндоус ОС на постојећи Ксбокс шта је то? Ако је ово потоња је пуно расправљати о томе да ли или не од арцитецтуре ЦПУ подржава. И то је моје разумевање које можете да га инсталирате, али требали бисте заменити оригиналну ХДД са стандардним САТА диск и инсталирати на то. То је зато јер без њега компликује и спојити за рачунар, не можете да избришете Ксбокс ОС из погона. И Уиндоус ОС мај или мај не препознају га и ти би изводити у једну целину лоад проблема и да ће то имати инфаркт тежак за чизма у њу ЈА сумњати ![]() У сваком случају, чак и ако није, мислим да ће имати врло ограничене контроле порт, ако постоји, и очигледно је да је игре утешити то није тачно висине Повезивање Аныуаы. Мислим да вреди пробати, ако сте само курац за камате. Но, за било који други разлог од камата, то је у потпуности не исплати. Могло би вероватно изградити боље рачунар са системом Уиндоус 7 за мање од цене Ксбокс 360 и праву копију система Уиндоус. |
|
| |||
| |||
| ок и да је то била друга, али ја ако уастхинкинг вероватно цонфигуеред на рачунар десктоп систем и сетуп ће то бити јефтинији и лакши начин за овај тип цомпутинг перфоманце ван тако малом кутију, ако је тај тип рачунара ће имати да се на исти од ксбокс360 наочаре да би било више од 450 фунта ... Хтела бих без погледа на море, ако би било исплати ли се ваш опионс на броду. |
|
| |||
| |||
| Ви мислите да не можете добити добру малих ПЦ за £ 450 или мање? Гоогле неке од следећег: Смалл Форм Фацтор ПЦ мини-ИТКС ПЦ Лаптоп НЕТБООК Пробајте да посетите: ууу.схуттле.цом Или имају поглед на рачунару Царбон делови тхреад на овим форумима. Ако желите да урадите Ксбокс ствар за камату, то је у реду, не би ми криво, нисам да идем. То је само да инсталирате Уиндоус ОС на 360 није најбоље решење за мала брза јефтиних ПЦ. Свако би било то. Поготово гранныс. |
|
| |||
| |||
| лол слажем се да ће бити добри, али као и за цену једне елитне нуди графику бехонд веровање и добра проццесинг власт, за тај новац ако је добар цонфиг прозори могу бити направљене инцоперате у ову конзоле и користити га као да је сваки дан пц било би добро за казивање могли изабрати само један елита за 200 или тако ГБП. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХДМИ и ДВИ За ЛЦД и Ксбокс360 | јефецхицо | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 23. јуна 2009 09:58 |
| Требате ли помоћ са Уиндоус 7 што пре - Искључивање УАЦ (Усер аццоунт цонтрол) | цхеесепуфф | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 25 мај 2009 11:41 |
| Нфс Царбон на Ксбокс360 | Цоолыкскскс | ПЦ & конзоле Игре | 8 | 10 јануар 2009 02:10 |
| Мој ред затражити помоћ | алекс | Офф Топиц Дисцуссион | 13 | 24 јануар 2008 14:03 |
| Окрени мој Уиндоус КСП и УСБ кабл модем у рутери? | генерал_ыа | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 21 март 2007 04:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |