az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Windows PC dönüştürür bir Xbox360?

Reply

Konu Araçları
Old 23 Haziran 2009, 07:31
Bağış Grubu

Default Windows PC dönüştürür bir Xbox360?

Merhaba bilgisayar suyu peeps,
Bir masaüstü bilgisayar bir xbox 360 dönüm tüm opions yokluğundan?
iyi sahip CPU Proccsesorr güç ve çok iyi thoguhts baş ki?
Old 23 Haziran 2009, 09:56
Bağış Grubu

Sadece durum ve içinde bilgisayar parçaları koyarak kullanma hakkında konuşuyorsun?

Veya olarak mevcut XBox bir Windows işletim sistemi yükleme?

Eğer dinamik bir çok iddia edildi hakkında veya CPU ve arcitecture destekliyorsa.

Ve bu benim anlayış olduğunu yükleyebilirsiniz, ancak standart bir SATA sürücüsü olan orijinal HDD değiştirmeniz gerekir ve bu konuda yükleyin.

Çünkü, bu karmaşık ve PC için bağlantı olmadan, bu sürücüden Xbox OS silemezsiniz Bu.

Ve Windows işletim sistemi ya da tanımayan olabilir ve sorunların bir bütün yükü girmek istiyorum ve bir kalp krizi önyükleme için bir ben şüpheli çalışıyor olurdu

Her neyse, bile, seni, varsa çok sınırlı liman kontrol eder ve düşünmek mi açık olan bir oyun bu tam olarak bağlantısı yüksekliği zaten değil konsol.

Eğer sadece faiz için Dong ettiğiniz bir deneyin değer,'s guess. Ancak bu ilgi, bu tamamen etmez başka bir nedenle.

Muhtemelen Windows 7 ile birlikte daha iyi bir bilgisayar inşa olabilir fiyat az bir XBox 360 ve Windows'un orijinal bir kopyası.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 23 Haziran 2009, 09:59
Bağış Grubu

tamam ve evet bu ikinci oldu, ama eğer bilgisayar bu tür olurdu varsa muhtemelen bir bilgisayar masaüstü sistemi ve kurulum Böyle küçük bir kutu dışında bilgi Perfomance bu tür elde etmek için daha ucuz ve kolay yol olurdu için configuered I wasthinking bir XBOX360 ile aynı özellikleri yapılacak onu da fazla 450 sterlin olması ...
Eğer bu değer Bu benim olacak pano üzerinde opions çektiğiniz üzerinde daha fazla görüş istiyorsunuz.
Old 23 Haziran 2009, 10:13
Bağış Grubu

Size £ 450 veya daha az iyi bir küçük bilgisayar can't get düşünüyorsun?

Google'ın bazı the following:

Küçük form faktörü PC
Mini ITX PC
LAPTOP
NETBOOK

Ziyaret deneyin:

www.shuttle.com

Veya bu forumlarında Karbon bilgisayar parçaları iplik bakabilirsiniz.

Eğer ilgi için XBox şey yapmak için, bu sorun yoktu, bana yanlış, bir git sahip değilim alamadım istiyorum.

Bu sadece bir yükleme Windows işletim sistemi bir 360 küçük bir hızlı ucuz bilgisayar için en iyi çözüm değildir.

Herkes yapıyor olabilir.

Özellikle grannys.

Old 23 Haziran 2009, 13:55
Bağış Grubu

lol i iyi olurdu ama iyi bir pencere yapılandırma bu konsolu ve her gün olarak kullanabilirsiniz PC'ye incoperate yapmış olabilir bu para için grafik behond inanç ve iyi proccesing güç offers bir elit ve fiyat gibi katılıyorum bu Sadece 200 YTL kadar bir elit almak söyleyerek için iyi olacaktır.
Reply

Register

Bookmarks