![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba bilgisayar suyu peeps, Bir masaüstü bilgisayar bir xbox 360 dönüm tüm opions yokluğundan? iyi sahip CPU Proccsesorr güç ve çok iyi thoguhts baş ki? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece durum ve içinde bilgisayar parçaları koyarak kullanma hakkında konuşuyorsun?
Veya olarak mevcut XBox bir Windows işletim sistemi yükleme? Eğer dinamik bir çok iddia edildi hakkında veya CPU ve arcitecture destekliyorsa. Ve bu benim anlayış olduğunu yükleyebilirsiniz, ancak standart bir SATA sürücüsü olan orijinal HDD değiştirmeniz gerekir ve bu konuda yükleyin. Çünkü, bu karmaşık ve PC için bağlantı olmadan, bu sürücüden Xbox OS silemezsiniz Bu. Ve Windows işletim sistemi ya da tanımayan olabilir ve sorunların bir bütün yükü girmek istiyorum ve bir kalp krizi önyükleme için bir ben şüpheli çalışıyor olurdu ![]() Her neyse, bile, seni, varsa çok sınırlı liman kontrol eder ve düşünmek mi açık olan bir oyun bu tam olarak bağlantısı yüksekliği zaten değil konsol. Eğer sadece faiz için Dong ettiğiniz bir deneyin değer,'s guess. Ancak bu ilgi, bu tamamen etmez başka bir nedenle. Muhtemelen Windows 7 ile birlikte daha iyi bir bilgisayar inşa olabilir fiyat az bir XBox 360 ve Windows'un orijinal bir kopyası. Benim Sistemi: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| tamam ve evet bu ikinci oldu, ama eğer bilgisayar bu tür olurdu varsa muhtemelen bir bilgisayar masaüstü sistemi ve kurulum Böyle küçük bir kutu dışında bilgi Perfomance bu tür elde etmek için daha ucuz ve kolay yol olurdu için configuered I wasthinking bir XBOX360 ile aynı özellikleri yapılacak onu da fazla 450 sterlin olması ... Eğer bu değer Bu benim olacak pano üzerinde opions çektiğiniz üzerinde daha fazla görüş istiyorsunuz. |
|
| |||
| |||
| Size £ 450 veya daha az iyi bir küçük bilgisayar can't get düşünüyorsun? Google'ın bazı the following: Küçük form faktörü PC Mini ITX PC LAPTOP NETBOOK Ziyaret deneyin: www.shuttle.com Veya bu forumlarında Karbon bilgisayar parçaları iplik bakabilirsiniz. Eğer ilgi için XBox şey yapmak için, bu sorun yoktu, bana yanlış, bir git sahip değilim alamadım istiyorum. Bu sadece bir yükleme Windows işletim sistemi bir 360 küçük bir hızlı ucuz bilgisayar için en iyi çözüm değildir. Herkes yapıyor olabilir. Özellikle grannys. |
|
| |||
| |||
| lol i iyi olurdu ama iyi bir pencere yapılandırma bu konsolu ve her gün olarak kullanabilirsiniz PC'ye incoperate yapmış olabilir bu para için grafik behond inanç ve iyi proccesing güç offers bir elit ve fiyat gibi katılıyorum bu Sadece 200 YTL kadar bir elit almak söyleyerek için iyi olacaktır. |
![]() |
|
| Bookmarks |