менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Увімкніть xbox360 на ПК з Windows?

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 07:31
Донор групи

Default Увімкніть xbox360 на ПК з Windows?

Привіт комп'ютерної визирає соку,
Я хочу все ваші opions з перетворення Xbox 360 в настільних ПК?
як це гарна потужність процесора Proccsesorr і буде справлятися дуже добре ваша thoguhts?
Old 23 червня 2009, 09:56
Донор групи

Ви говорите про використовуєте тільки у справі і покласти компонентів ПК всередині?

Або встановлення ОС Windows на існуючі XBox як вона є?

В останньому випадку, вона набагато стверджували про те чи ні, архітектор процесора підтримує його.

І, наскільки я розумію, що ви можете встановити її, але ви повинні замінити жорсткий диск з оригінальною стандартних дисків SATA і встановити на цей рахунок.

Це тому, що, не ускладнить його і підключити його до комп'ютера, ви не можете видалити XBox ОС з диска.

І ОС Windows може або не може визнати це і потрібно працювати на повну навантаження проблем, і було б серцевий напад намагається завантажитися в цьому я підозрюю

У будь-якому випадку, навіть якщо ви зробили, я думаю, буде мати дуже обмежений контроль порту, якщо такі є, і, очевидно, будучи ігрової консолі це не зовсім висоті підключення в будь-якому випадку.

Я думаю, що варто спробувати, якщо ви просто дон його для інтересу. Але для будь-якої іншої причини, ніж відсотки, це зовсім не варто.

Ви могли б побудувати кращий ПК з Windows 7 за ціною нижче ціни XBox 360 і справжню копію Windows.
Old 23 червня 2009, 09:59
Донор групи

ОК, та це була остання, але я wasthinking якщо можливо configuered до системи настільного комп'ютера та налаштування це буде дешевше і більш простий спосіб отримання цього виду обчислювальної продуктивності з такого невеликого вікна, якщо цей тип комп'ютера б які необхідно внести в тій же специфікації Xbox360 було б більш ніж на 450 фунтів ...
Я хотів би, щоб більше не перегляду, якщо він буде коштувати це я взяв ваш opions на борту.
Old 23 червня 2009, 10:13
Донор групи

Ви думаєте, що ви не можете отримати хороший ПК для малого £ 450 або менше?

Google деякі з наступних:

ПК малого форм-фактора's
Mini ITX ПК
LAPTOP
NETBOOK

Спробуйте відвідати:

www.shuttle.com

Або подивитися на комп'ютері вуглецю частини потоку на цих форумах.

Якщо ви хочете зробити те XBox за інтерес, це нормально, не зрозумійте мене неправильно, я не маючи йти.

Це просто, що встановлення ОС Windows на 360 не є кращим рішенням для невеликих швидких дешевих ПК.

Всі будуть це робити.

Особливо Grannys.

Old 23 червня 2009, 13:55
Донор групи

LOL Я згоден, було б добре, але як за ціною елітного пропонує графіка behond переконання і хороші Переробка владу, за гроші, якщо хорошої конфігурації Windows може бути зроблено для incoperate в цю консоль і використовувати його як кожен день персональним комп'ютером було б добре для кажучи могли тільки вибрати еліти або близько 200 фунтів стерлінгів.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
HDMI і DVI для ЖК і Xbox360 jefechico PC & консоль Gaming 3 23 червня 2009 09:58
Потрібна допомога з Windows 7 ASAP - вимкнути UAC (User Account Control) cheesepuff Операційні системи Windows 6 25 травня 2009 11:41
NFS Carbon на Xbox360 Coolyxxx PC & консоль Gaming 8 10 січня 2009 02:10
Моя чергу звернутися по допомогу Alex Off Topic Discussion 13 24 січня 2008 14:03
Turn My Windows XP і кабель USB модем у маршрутизатор? general_ya Мережа, Модеми & VoIP 1 21 березня 2007 04:15
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.