![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт комп'ютерної визирає соку, Я хочу все ваші opions з перетворення Xbox 360 в настільних ПК? як це гарна потужність процесора Proccsesorr і буде справлятися дуже добре ваша thoguhts? |
|
| |||
| |||
| Ви говорите про використовуєте тільки у справі і покласти компонентів ПК всередині? Або встановлення ОС Windows на існуючі XBox як вона є? В останньому випадку, вона набагато стверджували про те чи ні, архітектор процесора підтримує його. І, наскільки я розумію, що ви можете встановити її, але ви повинні замінити жорсткий диск з оригінальною стандартних дисків SATA і встановити на цей рахунок. Це тому, що, не ускладнить його і підключити його до комп'ютера, ви не можете видалити XBox ОС з диска. І ОС Windows може або не може визнати це і потрібно працювати на повну навантаження проблем, і було б серцевий напад намагається завантажитися в цьому я підозрюю ![]() У будь-якому випадку, навіть якщо ви зробили, я думаю, буде мати дуже обмежений контроль порту, якщо такі є, і, очевидно, будучи ігрової консолі це не зовсім висоті підключення в будь-якому випадку. Я думаю, що варто спробувати, якщо ви просто дон його для інтересу. Але для будь-якої іншої причини, ніж відсотки, це зовсім не варто. Ви могли б побудувати кращий ПК з Windows 7 за ціною нижче ціни XBox 360 і справжню копію Windows. |
|
| |||
| |||
| ОК, та це була остання, але я wasthinking якщо можливо configuered до системи настільного комп'ютера та налаштування це буде дешевше і більш простий спосіб отримання цього виду обчислювальної продуктивності з такого невеликого вікна, якщо цей тип комп'ютера б які необхідно внести в тій же специфікації Xbox360 було б більш ніж на 450 фунтів ... Я хотів би, щоб більше не перегляду, якщо він буде коштувати це я взяв ваш opions на борту. |
|
| |||
| |||
| Ви думаєте, що ви не можете отримати хороший ПК для малого £ 450 або менше? Google деякі з наступних: ПК малого форм-фактора's Mini ITX ПК LAPTOP NETBOOK Спробуйте відвідати: www.shuttle.com Або подивитися на комп'ютері вуглецю частини потоку на цих форумах. Якщо ви хочете зробити те XBox за інтерес, це нормально, не зрозумійте мене неправильно, я не маючи йти. Це просто, що встановлення ОС Windows на 360 не є кращим рішенням для невеликих швидких дешевих ПК. Всі будуть це робити. Особливо Grannys. |
|
| |||
| |||
| LOL Я згоден, було б добре, але як за ціною елітного пропонує графіка behond переконання і хороші Переробка владу, за гроші, якщо хорошої конфігурації Windows може бути зроблено для incoperate в цю консоль і використовувати його як кожен день персональним комп'ютером було б добре для кажучи могли тільки вибрати еліти або близько 200 фунтів стерлінгів. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HDMI і DVI для ЖК і Xbox360 | jefechico | PC & консоль Gaming | 3 | 23 червня 2009 09:58 |
| Потрібна допомога з Windows 7 ASAP - вимкнути UAC (User Account Control) | cheesepuff | Операційні системи Windows | 6 | 25 травня 2009 11:41 |
| NFS Carbon на Xbox360 | Coolyxxx | PC & консоль Gaming | 8 | 10 січня 2009 02:10 |
| Моя чергу звернутися по допомогу | Alex | Off Topic Discussion | 13 | 24 січня 2008 14:03 |
| Turn My Windows XP і кабель USB модем у маршрутизатор? | general_ya | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 21 березня 2007 04:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |