![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте всички че може би искате да видите тази седмица игра Графики OFFICIAL Великобритания ИГРИ ЗА Chart 20/1/09 PlayStation 3 1 призива на мито: световна война 2 Властелинът на пръстените: Conquest 3 LittleBigPlanet 4 ФИФА 09 5 отлагания 3 6 съпротивата 2 7 Нужда За Скорост: под 8 Голямата Кражба Авто IV 9 призива на Duty 4: Съвременната война 10 Далечния Извикай 2 ЗА PC 1 футболен мениджър 2009 2 Светът на Warcraft: гнева на Lich Кинг 3 командване и Conquer: Red сигнална 3 4 Sims 2: Двойна Делукс 5 призива на мито: световна война 6 отлагания 3 7 Голямата Кражба Авто IV 8 спора 9 левица 4 Dead 10 Светът на Warcraft: Battle ракла Nintendo Wii 1 Wii Fit 2 Марио картинг Wii 3 Mario & Sonic на Олимпийските игри 4 Герой китара световна обиколка 5 Лего Батман: The Videogame 6 Семейство Ски 7 Rayman бушуващ Rabbids TV партия 8 животните Crossing: Да отидем в града 9 Sonic Unleashed 10 Тайгър Уудс PGA обиколка 09 All-Play XBOX 360 1 Властелинът на пръстените Conquest 2 призива на мито: световна война 3 Скорости на войната 2 4 ФИФА 09 5 призива на Duty 4: Съвременната война 6 Необходимост от Скорост: под 7 Quantum на утеха 8 Герой китара световна обиколка 9 Далечния Извикай 2 10 левица 4 Dead Възпроизвеждане на някои от тези игри сам 3 и 5 за Xbox 360, № 5 и 7 за PC и ФИФА за ps3, но за останалата част от тези искал да играя, проб получи втора ръка
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не е ли смешно как горе 4 игри на компютъра са симулация видове, които не се използват никъде в близост до нея на пълен капацитет години. Може би хората предпочитат компютъра, за това и конзоли за високи края на игрите, вероятно до клавиатурата и мишката също, от съществено значение за симулации.
| |||
| |||
| Вярно M8, никога не видях, че връзката, или може би си нагоре, тъй като този 4 какво по-голямата част от предварително изградени бр собствениците могат да играят по-ниски спецификационен PC
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| този вярно. Не всеки има супер компютър, но добре, че разработчиците да натискате границите на текущия хардуер. tahts защо имам компютър не е конзола. |
|
| |||
| |||
| Интересно, аз играе по-голямата част от тези игри, Съгласен съм с Дейв Хибрид, както и:) |
|
| |||
| |||
| АКТУАЛИЗАЦИЯ НА Великобритания GAMES Chart 27/1/09 PS3 1 призива на мито: световна война 2 Littlebigplanet 3 кънка 2 4 ФИФА 09 5 Властелинът на пръстените: Conquest 6 съпротивата 2 7 отлагания 3 8 Нужда За Скорост: под 9 Голямата Кражба Авто Iv10 китара Герой: Световната обиколка ЗА PC 1 футболен мениджър 2009 2 Светът на Warcraft: гнева на Lich Кинг 3 Sims 2: Двойна Делукс 4 командване и Conquer: Red сигнална 3 5 призива на мито: световна война 6 Grand Кражба Ауто Ив. 7 отлагания 3 8 спора 9 футболен мениджър на живо 10 левица 4 Dead ЗА Wii 1 Wii Fit 2 Марио картинг Wii 3 Mario и Sonic На Олимпийските игри 4 Rayman бушуващ Rabbids ТВ партия 5 китара Герой: Световната обиколка 6 Лего Батман: The Videogame 7 nimal Crossing: Да отидем в града 8 Шон Бяла Сноубординг 9 Супер Smash Bros: ромоля 10 Sonic Unleashed Xbox360 1 кънка 2 2 призива на мито: световна война 3 Властелинът на пръстените: Conquest 4 Скорости на войната 2 5 ФИФА 09 6 призива на Duty 4: Съвременната война 7 басня 2 8 китара Герой: Световната обиколка 9 левица 4 Dead 10 Saints Ред 2 Добавени PSP 1 ФИФА 09 2 Нужда За Скорост: под 3 футболен мениджър 2009 4 Pro Evolution Футбол 2009 5 Лего Батман: The Videogame 6 Лего Индиана Джоунс: Original Приключения 7 WWE Smackdown Vs Сурови 2009 8 Star Wars: Силата Unleashed 9 Криза Core: Крайна Фантастика 7 10 Тайгър Уудс PGA обиколка 09
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Уау Никога не знаех, Властелинът на пръстените "беше там, освен, че списъкът е доста предсказуема, макар Wii годни наистина не бива да бъдат там, тъй като е почти като Wii спорта, което би ранк N1 на класациите ... |
|
| |||
| |||
| LOTR е ужасна игра за 360 още една от пандемиите, които биха могли да са от голяма, но не е бил. Точно като Mercenaries. |
|
| |||
| |||
| Здравейте, ще направя седмично класациите отново скоро за Великобритания, просто не са имали време да ги вършите latety защото на работа, ще продължи отново неделя, ако вие все още желаете списък на най-продажба на игри hopng да добавиш не е продаван през седмица / месец / общо т.н.
|
| |||
| |||
| Продажби цифри, които биха готино. Изпрати ми PM следващия път, когато искате да се актуализират и малтретиране видя дали аз мога да го настроите така че можете да редактирате тази нишка. След това можете да добавите-късно до началото на 1-ви пост и ги изважда от дъното, когато публикувате стане прекалено пълни, като в ротация, ако искаш. |