![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všem mysleli byste si přál, aby tato hra týdny grafy OFFICIAL UK GAMES CHART NA 20/1/09 PLAYSTATION 3 1 Call of Duty: World at War 2 Lord of the Rings: Conquest 3 LittleBigPlanet 4 FIFA 09 5 spad 3 6 Odolnost 2 7 Need for Speed: Undercover 8 Grand Theft Auto IV 9 Call of Duty 4: Modern Warfare 10 Dálném Cry 2 PRO PC 1 Fotbal Manager 2009 2 World of Warcraft: Wrath of Lich King 3 Command and Conquer: Red Alert 3 4 The Sims 2: Dvoulůžkový Deluxe Call of Duty 5: World at War 6 Fallout 3 7 Grand Theft Auto IV 8 sporotvorných 9 Levá 4 Mrtvý 10 World of Warcraft: Battle Hrudník Nintendo Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario & Sonic na olympijských hrách Guitar Hero 4 World Tour 5 LEGO Batman: V videohry 6 Rodina Ski 7 Rayman nepříčetný Rabbids TV Party 8 zvířat Crossing: Pojďme do města 9 Sonic Unleashed 10 Tiger Woods PGA prohlídka 09 All-Play XBOX 360 1 V Lord of the Rings Conquest 2 Call of Duty: World at War 3 Gears of War 2 4 FIFA 09 5 Call of Duty 4: Modern Warfare 6 Need for Speed: Undercover 7 Quantum ze útěchu 8 Guitar Hero World Tour 9 Dálném Cry 2 10 Levá 4 Mrtvý Přehrávání několika z těchto her sebe 3 a 5 na Xbox 360, č. 5 a 7 na PC a FIFA na PS3, , ale pro zbytek těch id chtěl hrát, problém dostat z druhé ruky
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není to sranda, jak se top 4 hry na PC jsou simulace druhy, které nevyužívají nikde blízko je to na plnou kapacitu. Možná, že lidé dávají přednost, že pro PC a konzole pro high-end herní pravděpodobně dolů na klávesnici a myš příliš, která je nezbytná pro simulace.
| |||
| |||
| Pravda M8, nikdy neviděl, že odkaz, nebo možná jejich top 4, protože to je to, co většina z pre-postavený ks majitelé mohou hrát na jejich nižší spec ks
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| to je pravda. ne každý má super počítače, ale jeho dobré, že vývojáři zachovat posouvat hranice současného hardware. tahts proč mám PC není konzoli. |
|
| |||
| |||
| zajímavé, já jsem hrál většinu těch her, souhlasím s Davem Hybridním stejně:) |
|
| |||
| |||
| AKTUALIZACE UK GAMES CHART 27/1/09 PS3 1 Call of Duty: World at War 2 Littlebigplanet 3 Skate 2 4 FIFA 09 5. Lord of the Rings: Conquest 6 Odolnost 2 7 Fallout 3 8 Need for Speed: Undercover 9 Grand Theft Auto Iv10 Guitar Hero: World Tour PRO PC 1 Fotbal Manager 2009 2 World of Warcraft: Wrath of Lich King 3 The Sims 2: Dvoulůžkový Deluxe 4 Command and Conquer: Red Alert 3 Call of Duty 5: World at War 6 Grand Theft Auto Iv 7 Fallout 3 8 sporotvorných 9 Fotbal manager žít 10 Levá 4 Mrtvý PRO Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario a Sonic Na Olympijské hry 4 Rayman nepříčetný Rabbids TV Party 5 Guitar Hero: World Tour 6 Lego Batman: V videohry 7 nimal Crossing: Jdeme do města 8 Shaun White Snowboarding 9 Super Smash Bros: hádka 10 Sonic Unleashed Xbox360 1 Skate 2 2 Call of Duty: World at War 3 Lord of the Rings: Conquest 4 Gears of War 2 5 FIFA 09 6 Call of Duty 4: Modern Warfare 7 bajka 2 8 Guitar Hero: World Tour 9 Levá 4 Mrtvý 10 Svatí Řádek 2 JUST PŘÍDAVKU PSP 1 FIFA 09 2 Need for Speed: Undercover 3 Fotbal Manager 2009 4 Pro Evolution Soccer 2009 5 Lego Batman: V videohry 6 Lego Indiana Jones: Adventures originálu 7 WWE Smackdown Vs Surový 2009 8 Star Wars: Síla Unleashed 9 Krize Core: Final Fantasy 7 10 Tiger Woods PGA prohlídka 09
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Wow nikdy nevěděl Pán prstenů tam byl, jiný než seznam je dost předvídatelný, i když Wii FIT opravdu neměla by tam být, jak je to skoro jako Wii sport, který by se řadí N1 na grafy ... |
|
| |||
| |||
| Lotr je strašná hra pro 360 druhému pandemií, které by mohly být z velké, ale nebylo. Stejně jako Mercenaries. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, bude týdenní žebříčky zase brzy na UK, tak neměl čas na to jim latety cos práce, bude pokračovat v neděli znovu v případě, že jste ještě chtějí seznam vrcholu prodejní hry hopng přidat ne `s prodávaných v týdnu / měsíci / celková etc
|
| |||
| |||
| Prodejní čísla, která by v pohodě. Pošli mi PM příště chcete aktualizovat a špatné vidět, jestli můžu nastavit, takže si můžete upravit toto vlákno. Pak můžete přidat nejnovější na začátek vašeho 1. místo a odstraní ho dna, když na místo dostane příliš plná, stejně jako v rotaci, pokud budete chtít. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Konzola pro zotavení Help | OGB | Operační systémy Windows | 3 | 21.listopadu 2009 14:32 |
| Computer Juice Týdenní bulletin | pest79456 | Společenství Novinky a chat | 2 | 16.září 2009 17:01 |
| Týdenní MBAM Scan odhaluje Infekce | rozněcuje | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 30. března 2009 11:38 |
| Console Race: Co si myslíte, že je nejlepší herní konzole | Cavalier | PC a herní konzole | 15 | 28. únor 2009 17:03 |
| Aktualizováno Důvěryhodných bezpečnostní nářadí a zdroje | evilfantasy | Společenství Novinky a chat | 3 | 15. srpna 2008 15:43 |
| Thread Nástroje | |
| |