![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav svima misli koje biste možda željeli vidjeti ovaj tjedna igra karata SLUŽBENI UK IGRE ZA GRAFIKON 20/1/09 PLAYSTATION 3 1 Call of Duty: World at War 2 Gospodara prstenova: Conquest 3 LittleBigPlanet 4 FIFA 09 5 ispadanje 3 6 Resistance 2 7 potrebu za Speed: tajni 8 Grand Theft Auto IV 9 Call of Duty 4: Moderno ratovanje 10 Far Cry 2 Za PC 1 Football Manager 2009 2 World of Warcraft: jarost od grobljanske kralj 3 komande i osvojiti: Red Alert 3 4 The Sims 2: Double Deluxe Call of Duty 5: World at War 6 Fallout 3 7 Grand Theft Auto IV 8 spore 9 Left 4 Dead 10 World of Warcraft: Battle Chest Nintendo Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario & Sonic na Olimpijskim igrama Guitar Hero 4 World Tour 5 LEGO Batman: The Videogame 6 Family Ski 7 Rayman bunca Rabbids TV Party 8 Animal Crossing: Idemo u grad 9 Sonic Unleashed 10 Tiger Woods PGA Tour 09 All-Play Xbox 360 1 Gospodara prstenova Conquest 2 Call of Duty: World at War 3 Gears of War 2 4 FIFA 09 5 Call of Duty 4: Moderno ratovanje 6 Potreba za Speed: tajni 7 Kvantni od utješiti 8 Guitar Hero World Tour 9 Far Cry 2 10 Left 4 Dead Igranje nekoliko od ovih igara mene 3 i 5 dana Xbox 360, brojevi 5 i 7 na pc FIFA i na ps3, ali za ostatak onih id željeli igrati, vjerojatno dobili iz druge ruke
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije li to smiješno koliko vrhu 4 igre na računalu su simulacije vrste koje ne koristite u blizini bilo je punu sposobnost's. Možda ljudi preferiraju za PC i konzole koja za visoke kraju igre, vjerovatno do tipkovnice i miša previše, neophodna za simulacije.
| |||
| |||
| True m8, nikada nije vidio da link, ili možda njihove top 4, jer taj što je većina pre-izgrađen pc vlasnici mogu igrati na svojim nižim spec. pc
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| taj istina. nije svatko ima super računalo, ali njegova dobra da razvijatelji drže da pritom granice trenutni hardver. tahts zašto imam PC nije konzola. |
|
| |||
| |||
| zanimljivo, ja sam igrao većinu tih igara, slažem se sa Dave hybriden kao:) |
|
| |||
| |||
| Obnova UK IGRE GRAFIKON 27/1/09 PS3 1 Call of Duty: World At War 2 Littlebigplanet 3 Skate 2 4 FIFA 09 5 Gospodara prstenova: Conquest 6 Resistance 2 7 Fallout 3 8 potrebu za Speed: tajni 9 Grand Theft Auto Iv10 Guitar Hero: World Tour Za PC 1 Football Manager 2009 2 World of Warcraft: jarost od grobljanske kralj 3 The Sims 2: Double Deluxe 4 zapovjedništva i osvojiti: Red Alert 3 Call of Duty 5: World At War 6 Grand Theft Auto IV 7 Fallout 3 8 spore 9 Football manager live 10 Left 4 Dead ZA Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario i Sonic at the Olympic Games 4 Rayman bunca Rabbids Tv Party 5 Guitar Hero: World Tour 6 Lego Batman: The Videogame 7 nimal Crossing: Idemo u grad 8 Shaun White Snowboarding 9 Super bankrotstvo Bros: bučati 10 Sonic Unleashed XBOX360 1 Skate 2 2 Call of Duty: World At War 3 Gospodara prstenova: Conquest 4 Gears of War 2 5 FIFA 09 6 Call of Duty 4: Moderno ratovanje 7 priča 2 8 Guitar Hero: World Tour 9 Left 4 Dead 10 svecima Redak 2 Upravo dodali PSP 1 FIFA 09 2 potrebu za Speed: tajni 3 Football Manager 2009 4 Pro Evolution Soccer 2009 5 Lego Batman: The Videogame 6 Lego Indiana Jones: Original Adventures 7 WWE Smackdown vs Raw 2009 8 Star Wars: The Force Unleashed 9 Crisis Core: Final Fantasy 7 10 Tiger Woods PGA Tour 09
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Wow nikada znao Gospodara prstenova bio tamo, osim da je popis je prilično predvidiv, iako Wii fit stvarno ne bi trebao biti tamo, jer je gotovo kao Wii Sports, koji bi čin N1 na karte ... |
|
| |||
| |||
| LOTR je strašna igra za 360 jedan od Pandemics koji bi mogao na bilo veliko, ali nije. Baš kao plaćenici. |
|
| |||
| |||
| Hi, tjedne karte će uskoro opet za UK, a ne samo imao vremena da ih latety cos rada, nastavit će se opet na nedjelja, ako i dalje želite momački popis najboljih igara prodaja hopng za dodavanje no `e prodati u tjedan / mjesec / etc ukupno
|
| |||
| |||
| Prodajni rezultati, koji bi cool. Pošaljite mi PM sljedeći put kada se želi ažurirati i bolesne vidjeti ako ja mogu postaviti tako da se možete uređivati ovaj thread. Zatim možete dodati najnovije na vrhu vašeg 1. post i maknuti ih dnu kada je post dobiva previše puna, kao u rotaciju, ako želite. |