![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all gondoltam, lehet, hogy szeretné látni, hogy ez a hét játék Diagramok HIVATALOS UK GAMES TÁBLÁZAT A 20/1/09 PLAYSTATION 3 1 Call of Duty: World at War 2 The Lord of the Rings: Conquest 3 LittleBigPlanet 4 FIFA 09 5 Fallout 3 6 Resistance 2 7 Need for Speed: Undercover 8 Grand Theft Auto IV 9 Call of Duty 4: Modern Warfare 10 Far Cry 2 PC 1 Football Manager 2009 2 World of Warcraft: Wrath of temető fedett király 3 parancsnoklási és Conquer: Red Alert 3 4 The Sims 2: Double Deluxe 5 Call of Duty: World at War 6 Fallout 3 7 Grand Theft Auto IV 8 Spore 9 Left 4 Dead 10 World of Warcraft: Battle Chest Nintendo Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario & Sonic at az olimpiai játékok 4 Guitar Hero World Tour 5 LEGO Batman: The Videogame 6 Family Ski 7 Rayman Raving Rabbids TV Party 8 Animal Crossing: Let's Go to the city 9 Sonic Unleashed 10 Tiger Woods PGA Tour 09 All-Play XBOX 360 1 The Lord of the Rings Conquest 2 Call of Duty: World at War 3 Gears of War 2 4 FIFA 09 5 Call of Duty 4: Modern Warfare 6 Need for Speed: Undercover 7 Quantum of Solace 8 Guitar Hero World Tour 9 Far Cry 2 10 Left 4 Dead Játszótér néhány ezek játékok magam a 3. és az 5. xbox 360, 5-ös és a 7 db A FIFA és a PS3, de a többi az említett id szeretne játszani, valószínűleg kap használt
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát nem vicces, hogy a top 4 játékok a számítógépen a szimuláció esetében, amelyeket nem használnak sehol közelében teljes kapacitással is. Lehet, hogy az emberek inkább az, hogy a számítógép és a konzol jó vége szerencsejáték, valószínűleg le a billentyűzetet és egeret is, nélkülözhetetlen a szimulációt.
| |||
| |||
| Igaz m8, soha nem láttam, hogy a link, vagy talán azért, mert a top 4 thats, amit a többség az előre beépített PC tulajdonosok játszhatnak a kisebb spec db
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| thats true. nem mindenki van egy szuper számítógépen, de jó, hogy a fejlesztők vissza a határokat a jelenlegi hardverrel. tahts miért van egy PC-re nem egy konzolon. |
|
| |||
| |||
| Érdekes, én is játszottam ezek a játékok, egyetértek Dave Hybrid is:) |
|
| |||
| |||
| UPDATE brit GAMES TÁBLÁZAT 27/1/09 PS3 1 Call of Duty: World at War 2 LittleBigPlanet 3 Skate 2 4 FIFA 09 5 The Lord of the Rings: Conquest 6 Resistance 2 7 Fallout 3 8 Need For Speed: Undercover 9 Grand Theft Auto Iv10 Guitar Hero: World Tour PC 1 Football Manager 2009 2 World of Warcraft: Wrath of temető fedett király 3 The Sims 2: Double Deluxe 4 irányító és Conquer: Red Alert 3 5 Call of Duty: World at War 6 Grand Theft Auto IV 7 Fallout 3 8 Spore 9 Football Manager élő 10 Left 4 Dead A Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario és Sonic At The Olympic Games 4 Rayman Raving Rabbids TV Party 5 Guitar Hero: World Tour 6 Lego Batman: The Videogame 7 Nimal Crossing: Let's Go To The City 8 Shaun White Snowboarding 9 Super Smash Bros: verekedés 10 Sonic Unleashed XBOX360 1 Skate 2 2 Call of Duty: World at War 3 The Lord of the Rings: Conquest 4 Gears of War 2 5 FIFA 09 6 Call of Duty 4: Modern Warfare 7 mese 2 8 Guitar Hero: World Tour 9 Left 4 Dead 10 Saints Row 2 Új PSP 1 FIFA 09 2 Need for Speed: Undercover 3 Football Manager 2009 4 Pro Evolution Soccer 2009 5 Lego Batman: The Videogame 6 Lego Indiana Jones: Original Adventures 7 WWE SmackDown vs Raw 2009 8 Star Wars: The Force Unleashed 9 Crisis Core: Final Fantasy 7 10 Tiger Woods PGA Tour 09
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Wow sohasem tudtam Lord of the Rings volt, kivéve, hogy a lista meglehetősen kiszámítható, de a Wii fit tényleg nem létezik, mivel majdnem hasonló Wii Sports, ami rank N1 a térképek ... |
|
| |||
| |||
| LOTR egy borzalmas játék a 360 és egy másik, ami a járványok is nagy, de nem volt. Akárcsak Mercenaries. |
|
| |||
| |||
| Szia, majd ezt heti hamarosan ismét az Egyesült Királyság, csak nem volt ideje, hogy őket latety, mert a munka, továbbra ismét vasárnap, ha fiúk is szeretne egy listát a top eladási játékok hopng hozzáadni nem `s értékesített hét / hónap / teljes etc
|
| |||
| |||
| Értékesítési adatok, ez király. Küldje el nekem a PM következő alkalommal kívánt frissítést és rossz látni, ha lehet állítani, hogy így módosítsuk ezt a szálat. Ezután adjuk hozzá a legújabb, hogy a tetején a 1. utáni, és távolítsa el õket az alsó, ha a post túl teljes, mint a rotációs, ha akarod. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Helyreállítási konzol Súgó | OpenSolaris vezetőtestület | A Windows operációs rendszerek | 3 | November 21, 2009 14:32 |
| Computer Juice Heti hírlevél | pest79456 | Közösségi Hírek & Chat | 2 | Szeptember 16, 2009 17:01 |
| Heti MBAM Scan kiderül, Fertőzés | inflames | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 30. március 2009 11:38 |
| Konzol Rassz: Mit gondolsz, a legjobb konzol játékok | Cavalier | PC és konzol játékok | 15 | 28. február 2009 17:03 |
| Frissítve Megbízható biztonsági eszközöket és forrásokat | evilfantasy | Közösségi Hírek & Chat | 3 | 15. augusztus 2008 15:43 |
| Téma eszközök | |
| |