![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all domāju Jūs varētu redzēt šīs nedēļas spēle kartēm OFICIĀLAIS UK SPĒLES shēma 20/1/09 PLAYSTATION 3 1 Call of Duty: World at War 2 Lord of Rings: Conquest 3 LittleBigPlanet 4 FIFA 09 5 Fallout 3 6 Resistance 2 7 Need For Speed: Undercover 8 Grand Theft Auto IV 9 Call 4 Duty: Modern Warfare 10 Far Cry 2 FOR PC 1 Football Manager 2009 2 World of Warcraft: Wrath of Lich King 3 vadības un iekarot: Red Alert 3 4 Sims 2 Double Deluxe 5 Call of Duty: World at War 6 Fallout 3 7 Grand Theft Auto IV 8 Spore 9 Left 4 Dead 10 World of Warcraft: Battle Chest Nintendo Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario & Sonic at Olimpiskās spēles 4 Guitar Hero World Tour 5 LEGO Batman: Videogame 6 Family Ski 7 Rayman Raving Rabbids TV puse 8 Animal Crossing: Let's Go to City 9 Sonic Unleashed 10 Tiger Woods PGA Tour 09 All-Play XBOX 360 1 Lord of Rings Conquest 2 Call of Duty: World at War 3 Gears of War 2 4 FIFA 09 5 Call of Duty 4: Modern Warfare 6 Need for Speed: Undercover 7 Quantum of Solace 8 Guitar Hero World Tour 9 Far Cry 2 10 Left 4 Dead Spēlē daži no šīs spēles sev 3 un 5 uz Xbox 360, nos 5 un 7 pc un FIFA PS3, bet pārējā šo id patīk spēlēt, prob iegūt lietotu
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas nav smieklīgi, kā top 4 spēles uz PC ir simulācija tipus, kas neizmanto pusi no tā pilnībā spēju's. Varbūt cilvēki labprātāk datoru, kas un konsoles augsta end gaming, iespējams, uz leju, lai tastatūra un pele arī būtiski simulācijas.
| |||
| |||
| True m8, nekad nav redzējuši šo saikni, vai varbūt to top 4 jo thats ko lielākā daļa iepriekš-built pc īpašnieki var spēlēt uz viņu mazāka spec pc
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Thats true. ne visi ir super datoru, bet tā labi, ka attīstītāji paturēt spiežot esošo aparatūras robežās. tahts kāpēc man dators nav konsole. |
|
| |||
| |||
| interesanti, es esmu bijusi lielākā daļa no šīm spēlēm, es piekrītu Dave Hybrid kā arī:) |
|
| |||
| |||
| ATJAUNINāTA UK SPĒLES CHART 27/1/09 PS3 1 Call of Duty: World At War 2 LittleBigPlanet 3 Skate 2 4 FIFA 09 5 Lord of Rings: Conquest 6 Resistance 2 7 Fallout 3 8 Need For Speed: Undercover 9 Grand Theft Auto Iv10 Guitar Hero: World Tour FOR PC 1 Football Manager 2009 2 World of Warcraft: Wrath of Lich King 3 Sims 2 Double Deluxe 4 vadības un iekarot: Red Alert 3 5 Call of Duty: World At War 6 Grand Theft Auto Iv 7 Fallout 3 8 Spore 9 Football manager dzīvot 10 Left 4 Dead Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario un Sonic At Olimpiskās spēles 4 Rayman Raving Rabbids Tv grupa 5 Guitar Hero: World Tour 6 Lego Batman: Videogame 7 nimal Crossing: Let's Go To The City 8 Shaun White Snowboarding 9 Super Smash Bros: Brawl 10 Sonic Unleashed XBOX360 1 Skate 2 2 Call of Duty: World At War 3 Lord of Rings: Conquest 4 Gears of War 2 5 FIFA 09 6 Call of Duty 4: Modern Warfare 7 Fable 2 8 Guitar Hero: World Tour 9 Left 4 Dead 10 Saints Row 2 Tikko pievienotās PSP 1 FIFA 09 2 Need For Speed: Undercover 3 Football Manager 2009 4 Pro Evolution Soccer 2009 5 Lego Batman: Videogame 6 Lego Indiana Jones: Original Adventures 7 WWE Smackdown Vs Raw 2.009 8 Star Wars: Force Unleashed 9 Crisis Core: Final Fantasy 7 10 Tiger Woods PGA Tour 09
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Wow nekad zināja Lord of the Rings bija tur, izņemot saraksts ir diezgan paredzams, tomēr Wii fit tiešām nevajadzētu būt tur, jo tā ir gandrīz kā Wii Sports, kas rangs N1 uz kartes ... |
|
| |||
| |||
| LOTR ir briesmīgs spēli 360 citu pandēmiju, kas varētu un ir liels, bet nebija. Tāpat kā Mercenaries. |
|
| |||
| |||
| Hi, darīs nedēļas diagrammas drīz atkal AK, vienkārši nebija laika, lai to viņiem latety cos darbu, turpinās atkal par saules, ja jūs puiši joprojām vēlaties saraksts vislabāk pārdotais spēles hopng pievienot ne `s pārdod nedēļā / mēnesī / kopā utt
|
| |||
| |||
| Pārdošanas rādītājiem, kas būtu cool. Sūtīt man PM nākamajā reizē, kad jūs vēlaties, lai atjauninātu un slikti redzēt, ja es varu noteikt, jo tā Jūs varat rediģēt šo pavedienu. Tad jūs varat pievienot vēlāk, lai virs jūsu 1. pastu un novērst tos pie apakšas, kad pēc kļūst pārāk pilns, tāpat kā rotācija, ja jūs vēlaties. |