![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ahoj všetkým
mysleli by ste si prial, aby táto hra týždne grafy OFFICIAL UK GAMES CHART NA 20/1/09 PLAYSTATION 3 1 Call of Duty: World at War 2 Lord of the Rings: Conquest 3 LittleBigPlanet 4 FIFA 09 5 spad 3 6 Odolnosť 2 7 Need for Speed: Undercover 8 Grand Theft Auto IV 9 Call of Duty 4: Modern Warfare 10 Ďalekom Cry 2 PRE PC 1 Futbal Manager 2009 2 World of Warcraft: Wrath of Lich King 3 Command and Conquer: Red Alert 3 4 The Sims 2: Dvojlôžková Deluxe Call of Duty 5: World at War 6 Fallout 3 7 Grand Theft Auto IV 8 spóry 9 Ľavá 4 Mŕtvy 10 World of Warcraft: Battle Hrudník Nintendo Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario & Sonic na olympijských hrách Guitar Hero 4 World Tour 5 LEGO Batman: V videohry 6 Rodina Ski 7 Rayman nepříčetně Rabbids TV Party 8 zvierat Crossing: Poďme do mesta 9 Sonic Unleashed 10 Tiger Woods PGA prehliadka 09 All-Play XBOX 360 1 V Lord of the Rings Conquest 2 Call of Duty: World at War 3 Gears of War 2 4 FIFA 09 5 Call of Duty 4: Modern Warfare 6 Need for Speed: Undercover 7 Quantum zo útechu 8 Guitar Hero World Tour 9 Ďalekom Cry 2 10 Ľavá 4 Mŕtvy Prehrávanie viacerých z týchto hier seba 3 a 5 na Xbox 360, č 5 a 7 na PC a FIFA na PS3, , Ale pre zvyšok tých id chcel hrať, problém dostať z druhej ruky
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie je to sranda, ako sa top 4 hry na PC sú simulácie druhy, ktoré nevyužívajú nikde blízko je to na plnú kapacitu. Možno, že ľudia dávajú prednosť, že pre PC a konzoly pre high-end herné pravdepodobne nadol na klávesnicu a myš príliš, ktorá je nevyhnutná pre simulácie.
|
|||
|
|||
|
Pravda M8, nikdy nevidel, že odkaz, alebo možno ich top 4, pretože to je to, čo väčšina z pre-postavený ks majitelia môžu hrať na ich nižšia spec ks
|
|||
|
|||
|
to je pravda. nie každý má super počítače, ale jeho dobré, že vývojári zachovať posúvať hranice súčasného hardware. tähtsa prečo mám PC nie je konzole.
|
|
|
|||
|
|||
|
zaujímavé, já jsem hral väčšinu tých hier, súhlasím s Dave Hybridné rovnako:)
|
|
|
|||
|
|||
|
AKTUALIZÁCIA UK GAMES CHART 27/1/09
PS3 1 Call of Duty: World at War 2 Littlebigplanet 3 Skate 2 4 FIFA 09 5. Lord of the Rings: Conquest 6 Odolnosť 2 7 Fallout 3 8 Need for Speed: Undercover 9 Grand Theft Auto Iv10 Guitar Hero: World Tour PRE PC 1 Futbal Manager 2009 2 World of Warcraft: Wrath of Lich King 3 The Sims 2: Dvojlôžková Deluxe 4 Command and Conquer: Red Alert 3 Call of Duty 5: World at War 6 Grand Theft Auto IV 7 Fallout 3 8 spóry 9 Futbal manager žiť 10 Ľavá 4 Mŕtvy PRE Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario a Sonic Na Olympijské hry 4 Rayman nepříčetně Rabbids TV Party 5 Guitar Hero: World Tour 6 Lego Batman: V videohry 7 nimal Crossing: Ideme do mesta 8 Shaun White Snowboarding 9 Super Smash Bros: hádka 10 Sonic Unleashed Xbox360 1 Skate 2 2 Call of Duty: World at War 3 Lord of the Rings: Conquest 4 Gears of War 2 5 FIFA 09 6 Call of Duty 4: Modern Warfare 7 bajku 2 8 Guitar Hero: World Tour 9 Ľavá 4 Mŕtvy 10 Svätí Riadok 2 JUST PRÍDAVKU PSP 1 FIFA 09 2 Need for Speed: Undercover 3 Futbal Manager 2009 4 Pro Evolution Soccer 2009 5 Lego Batman: V videohry 6 Lego Indiana Jones: Adventures originálu 7 WWE SmackDown vs Surový 2009 8 Star Wars: Sila Unleashed 9 Kríza Core: Final Fantasy 7 10 Tiger Woods PGA prehliadka 09
|
|||
|
|||
|
Wow nikdy nevěděl Pán prsteňov tam bol, iný ako zoznam je dost predvídateľný, aj keď Wii FIT naozaj nemala by tam byť, ako je to skoro ako Wii šport, ktorý by sa radí N1 na grafy ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Lotr je strašná hra pre 360 druhému pandémií, ktoré by mohli byť z veľkej, ale nebolo. Rovnako ako Mercenaries.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, bude týždenný žebříčky zase skoro na UK, tak nemal čas na to im latety cos práce,
bude pokračovať v nedeľu znovu v prípade, že ste ešte chcú zoznam vrchole predajné hry hopng pridať ne `s predávaných v týždni / mesiaci / celková etc
|
|||
|
|||
|
Predajné čísla, ktoré by v pohodě. Pošli mi PM nabudúce chcete aktualizovať a zlé vidieť, jestli můžu nastaviť, takže si môžete upraviť toto vlákno. Potom môžete pridať najnovšiu na začiatok vášho 1. miesto a odstráni ho dna, keď na miesto dostane príliš plná, rovnako ako v rotácii, ak budete chcieť.
|