![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhabalar Bu hafta oyun grafikleri görmek isteyeceğini düşündüm RESMİ İngiltere OYUNLAR ŞEMASI 20/1/09 İÇİN PLAYSTATION 3 1 Call of Duty: World savaşa 2 The Lord of the Rings: Conquest 3 LittleBigPlanet 4 FIFA 09 5 yan 3 6 Direniş 2 7 Need for Speed: Undercover 8 Grand Theft Auto IV Of Duty 4 9 Arama: Modern Warfare 10 Far Cry 2 PC için 1 Football Manager 2009 2 World of Warcraft: Lich Kral öfke 3 Komuta Conquer: Red Alert 3 4 The Sims 2: Double Deluxe Call of Duty 5: World savaşa 6 yan 3 7 Grand Theft Auto IV 8 spor 9 Sol 4 Ölü 10 World of Warcraft: Battle Chest Nintendo Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario & Sonic Olimpiyat Oyunları'nda 4 Guitar Hero World Tour 5 LEGO Batman: The video 6 Aile Kayak 7 Rayman Raving Rabbids TV Partisi 8 Animal Crossing:'s Şehir gidelim 9 Sonic Unleashed 10 Tiger Woods PGA Tour 09 All-Play XBOX 360 1 The Lord of the Rings Conquest ve Call of Duty 2: Dünya savaşa Savaş 2 3 Dişliler 4 FIFA 09 Of Duty 4 5 Arama: Modern Warfare 6 Undercover Need for Speed: 7 Kuantum Solace ve 8 Guitar Hero World Tour 9 Far Cry 2 10 Sol 4 Ölü , Bu bir oyun kendimi 3 kaç ve 5 Xbox 360 üzerinde oynamak PC'de biz 5 ve 7 PS3 ve FIFA, ancak bu kimliği geri kalanı için, elde sorunları ikinci el oynamaya
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu komik değil mi nasıl PC'de ilk 4 oyun olan yere yakın don't use simülasyon türleri onu tam yeteneği's. Belki de insanlar için PC tercih ve yüksek son oyun konsolları için, muhtemelen aşağı klavye ve fare de simülasyonlar için gerekli için.
| |||
| |||
| Çünkü önceden şu ne çoğunluğu bilgisayar sahiplerinin inşa kendi alt özel bilgisayarda çalabilir Doğru M8, bu bağlantı, ya da belki de üst 4 görmedim
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| şu doğru. herkesin bir süper bilgisayar var ama iyi ki geliştiriciler mevcut donanımın sınırlarını bastırıyor tutun. tahts Neden bir konsol PC değil. |
|
| |||
| |||
| ilginç, ben Dave Hibrid ile de katılıyorum:) bu oyunların en oynadı sonra |
|
| |||
| |||
| UPDATE İngiltere OYUNLAR ŞEMASI 27/1/09 OF PS3 1 Call of Duty: World At War 2 Littlebigplanet 3 Paten 2 4 FIFA 09 5 The Lord of the Rings: Conquest 6 Direniş 2 7 yan 3 8 Need for Speed: Undercover 9 Grand Theft Auto Iv10 Guitar Hero: World Tour PC için 1 Football Manager 2009 2 World of Warcraft: Lich Kral öfke 3 The Sims 2: Double Deluxe 4 Komuta Conquer: Red Alert 3 Call of Duty 5: World At War 6 Grand Theft Auto IV 7 yan 3 8 spor 9 Futbol yöneticisi canlı 10 Sol 4 Ölü WII İÇİN 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario Sonic Olimpiyat Oyunları'nda 4 Rayman Raving Rabbids TV Partisi 5 Guitar Hero: World Tour 6 Lego Batman: The video 7 nimal Geçiş: The City gidelim 8 Shaun White Snowboarding 9 Super Smash Bros: Brawl 10 Sonic Unleashed XBOX360 1 Paten 2 2 Call of Duty: World At War 3 The Lord of the Rings: Conquest Savaş 2 4 Dişliler 5 FIFA 09 Of Duty 4 6 Arama: Modern Warfare 7 Fable 2 8 Guitar Hero: World Tour 9 Sol 4 Ölü 10 Saints Row 2 JUST PSP EKLENEN 1 FIFA 09 2 Need for Speed: Undercover 3 Football Manager 2009 4 Pro Evolution Soccer 2009 5 Lego Batman: The video 6 Lego Indiana Jones: Original Adventures 7 WWE Smackdown Vs Raw 2009 8 Star Wars: The Force Unleashed 9 Crisis Core: Final Fantasy 7 10 Tiger Woods PGA Tour 09
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Vay yüzüklerin efendisi bilmiyordum ama Wii uygun gerçekten var olması gibi Wii Sports neredeyse olan N1 ve listelerinde sıralaması da gibi bu liste oldukça, öngörülebilir dışında var olduğunu ... |
|
| |||
| |||
| LOTR 360 Pandemics başka biri için korkunç bir oyun bu olabilir edilmiş büyük ama değildi. Mercenaries gibi. |
|
| |||
| |||
| Merhaba, kısa bir süre sonra tekrar UK, sadece kendilerine değil iş latety marul yapmaya vakit geçirdim, haftalık çizelgeleri yapacak Eğer çocuklar henüz ilk satan oyunların bir listesini istiyorum tekrar Pazar devam edecek hayır `hafta / ay / toplam vs satılan lar eklemek için hopng
|
| |||
| |||
| Satış rakamları, çok iyi olur. Sana ve güncellemek için eğer bu nedenle bu iplik düzenleyebilirsiniz ayarlayabilirsiniz kötü görmek istiyorsanız PM sonraki gönderin. O zaman sizin 1. yazının başına son ekleyebilir ve bir dönme gibi alt Gönderim alır çok dolu, bunları devre dışı kaldırmak isterseniz. |