![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт усім думав, що ви хотіли б побачити цю гру Charts тижня Official UK Ігри шкалу для 20/1/09 PLAYSTATION 3 1 Call Of Duty: World At War 2 Володар Кілець: Conquest 3 LittleBigPlanet 4 FIFA 09 5 Fallout 3 6 Resistance 2 7 Need For Speed: Undercover 8 Grand Theft Auto IV 9 Call Of Duty 4: Modern Warfare 10 Far Cry 2 ДЛЯ ПК 1 Football Manager 2009 2 World Of Warcraft: Гнів Короля Ліча 3 командуванню і Conquer: Red Alert 3 4 The Sims 2: Double Deluxe 5 Call Of Duty: World At War 6 Fallout 3 7 Grand Theft Auto IV 8 Spore 9 Left 4 Dead 10 World Of Warcraft: Battle Chest NINTENDO WII 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Mario & Sonic на Олімпійських іграх 4 Guitar Hero World Tour 5 LEGO Batman: The Videogame 6 Family Ski 7 Rayman Raving Rabbids TV Party 8 Animal Crossing: Let's Go у місті 9 Sonic Unleashed 10 Tiger Woods PGA Tour 09 All-Play XBOX 360 1 Володар Кілець Conquest 2 Call Of Duty: World At War 3 Gears Of War 2 4 FIFA 09 5 Call Of Duty 4: Modern Warfare 6 Need For Speed: Undercover 7 Квант милосердя 8 Guitar Hero World Tour 9 Far Cry 2 10 Left 4 Dead Відтворення декількох з цих ігор собі 3 і 5 на Xbox 360, Н.у.к., 5 і 7 на комп'ютері і ФІФА на PS3, але в іншому ці ID, як грати, Віра отримати другу руку
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба це не смішно, як Top 4 ігор на ПК, є моделювання типів, які не використовують у будь-якому місці поруч з ним повне можливостей's. Може бути, люди віддають перевагу комп'ютеру, що й консолі для ігор високого врешті-решт, імовірно аж до клавіатури і миші теж, необхідних для моделювання.
| |||
| |||
| Правда M8, ніколи не бачив цього посилання, а може бути їх Top 4 Thats тому, що більшість готових ПК власники можуть зіграти на їх нижньої специфікації PC
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Thats правда. не у всіх є супер-ЕОМ але добре, що розробники продовжують відсувати межі поточного апаратного забезпечення. tahts чому у мене комп'ютер не консоль. |
|
| |||
| |||
| цікаво, я грав сам з тих ігор, я згоден з Дейв Гібрид як добре:) |
|
| |||
| |||
| ОНОВЛЕННЯ ВЕЛИКОБРИТАНІЯ Ігри CHART 27/1/09 PS3 1 Call Of Duty: World At War 2 LittleBigPlanet 3 Skate 2 4 FIFA 09 5 Володар перснів: Conquest 6 Resistance 2 7 Fallout 3 8 Need For Speed: Undercover 9 Grand Theft Auto Iv10 Guitar Hero: World Tour ДЛЯ ПК 1 Football Manager 2009 2 World Of Warcraft: Гнів Короля Ліча 3 The Sims 2: Double Deluxe 4 командування і Conquer: Red Alert 3 5 Call Of Duty: World At War 6 Grand Theft Auto IV 7 Fallout 3 8 Spore 9 Football Manager жити 10 Left 4 Dead For Wii 1 Wii Fit 2 Mario Kart Wii 3 Маріо і Сонік на Олімпійських іграх 4 Rayman Raving Rabbids TV Party 5 Guitar Hero: World Tour 6 LEGO Batman: The Videogame 7 Німа Crossing: Let's Go To The City 8 Shaun White Snowboarding 9 Super Smash Bros: Brawl 10 Sonic Unleashed XBOX360 1 Skate 2 2 Call Of Duty: World At War 3 Володар Кілець: Conquest 4 Gears Of War 2 5 ФІФА 09 6 Call Of Duty 4: Modern Warfare 7 Fable 2 8 Guitar Hero: World Tour 9 Left 4 Dead 10 Saints Row 2 Просто додав PSP 1 FIFA 09 2 Need For Speed: Undercover 3 Football Manager 2009 4 Pro Evolution Soccer 2009 5 LEGO Batman: The Videogame 6 Lego Indiana Jones: Original пригоди 7 WWE Smackdown Vs Raw 2009 8 Зоряні війни: Сили Unleashed 9 Crisis Core: Final Fantasy 7 10 Tiger Woods PGA Tour 09
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Wow ніколи не знав Володар кілець була там, крім того, що список досить передбачувані, хоча і Wii Fit насправді бути не повинно, тому що майже як Wii Sports, яка рангу N1 на картах ... |
|
| |||
| |||
| LOTR це страшна гра на 360 іншу пандемій, що міг, було більше, але не було. Так само, як найманців. |
|
| |||
| |||
| Привіт, буде робити щотижневі Charts знову скоро до Великобританії, просто не було часу, щоб зробити їх latety COS роботи, буде продовжувати знову сонце, якщо ви, хлопці, ще хочете список кращих ігор продажу hopng додати немає `S продається на тиждень / місяць / Всього т.д.
|
| |||
| |||
| Дані про обсяги збуту, який буде прохолодно. Відправте мені PM наступний раз, коли ви хочете відновити і погано бачити, якщо я можу встановити його так, ви можете редагувати цю нитку. Потім ви можете додати до останньої у верхній частині 1 пост і видалити їх з нижнього посту, коли стає надто повним, як і в ротацію, якщо хочете. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Консоль відновлення Допомога | OGB | Операційні системи Windows | 3 | 21 листопада 2009 14:32 |
| Комп'ютерні сік Щотижнева Розсилка | pest79456 | Community News & чат | 2 | 16 вересня 2009 17:01 |
| Щотижневі MBAM Scan Показує Інфекція | запалюється | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 30 березня 2009 11:38 |
| Консоль гонки: Що Ви вважаєте найкращою Ігри консоль | Кавалер | PC & консоль Gaming | 15 | 28 лютого 2009 17:03 |
| Оновлений Надійні засоби безпеки & ресурси | evilfantasy | Community News & чат | 3 | 15 серпня 2008 15:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |