по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Unreal Tournament (1-ва ПЪРВА - 2003) на GeForce 8800GTS

Reply

Нишка Инструменти
Old 7-ми декември 2007, 11:27
Новите държави Група

Default Unreal Tournament (1-ва ПЪРВА - 2003) на GeForce 8800GTS

Здравейте всички,

Току-що бяха дадени Unreal турнир от приятелка за инсталиране на моя компютър, но Im като някои проблеми с него.

Когато заредите до играта интрото екрана Пропуснати доста бързо - неговата става прекалено бързо и липсващи посочени рамки.

Това е също така се случва, когато Im опитва да играе на играта, болни вземе стъпка или две напред и той се движи мен много повече и пропуска на рамки трябва да се показва гладко.

Аз съм с помощта на GeForce 8800GTS 320mb gfx карта, 2GB RAM, двойствен сърцевина processer ... никога не са имали проблем преди с игри като Медал на честта (ново), NFS (нов), bioshock .... всичко е е наред.

Аз сте променили някои неща с настройките на NVIDIA панел и когато аз се завтече играта отново играта е много бавно се движи ... аудио беше наред.

Някой има всякакви улики или решения???

Vargo
Old 8-ми Декември 2007, 13:45
Член Група

Default Unreal Tournament (1-ва ПЪРВА - 2003) на GeForce 8800GTS

Първи неща, на първо място, UT2k3 не е първата игра Unreal Tournament, Unreal Tournament беше, и дойде в е през 1999 година.

Надолу към бизнеса. Имам наблюдава този проблем преди, най-вече с по-старите игри (преди 2000 г., като и Carmageddon Общо унищожение) все пак е възможно това по-късно игри ще изпитате същото проблем, ако те не са развити по Dual-Core машина.
До като съм бил в състояние да установи, че е CPU проблем. Скоростта, при която преминават ядра информация помежду си и останалата част на компютъра е много по-бързо, отколкото да се използва, причинявайки "времето грешки", които сте спазват. Ако използвате AMD Dual-Core, има решение за това, че аз съм някои от. Ако не използвате Intel Dual-Core процесор, това нищо не мога да направя, за да помогнем. Освен предложи закупуване на един AMD процесор. Те са по-добре.

Използвайки хотфикс фиксирани тя за мен, аз не съм някои как, но не са склонни да не търсите подарък-коне в устата. Предимно защото конете неизменно наистина лош халитоза.

Надявам се това да помогне!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
NVidia GeForce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver LLTD414 Мултимедия & Codecs 0 16-то Юни 2009 23:02
GeForce 8800GT (нов) спрямо 8800GTS 640MB saholt Графика на карти & Монитори 7 29 Jan 2008 15:38
G92 8800GTS :: Аарона:: Графика на карти & Монитори 1 23rd Nov 2007 18:22
8800GTS Помощ bulleen12 Графика на карти & Монитори 3 13 ноември 2007 01:49
Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx карта на Asus P5B deluze дънната платка GillsMan Общи Хардуер Чат 4 20 май 2007 09:11
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc