![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Току-що бяха дадени Unreal турнир от приятелка за инсталиране на моя компютър, но Im като някои проблеми с него. Когато заредите до играта интрото екрана Пропуснати доста бързо - неговата става прекалено бързо и липсващи посочени рамки. Това е също така се случва, когато Im опитва да играе на играта, болни вземе стъпка или две напред и той се движи мен много повече и пропуска на рамки трябва да се показва гладко. Аз съм с помощта на GeForce 8800GTS 320mb gfx карта, 2GB RAM, двойствен сърцевина processer ... никога не са имали проблем преди с игри като Медал на честта (ново), NFS (нов), bioshock .... всичко е е наред. Аз сте променили някои неща с настройките на NVIDIA панел и когато аз се завтече играта отново играта е много бавно се движи ... аудио беше наред. Някой има всякакви улики или решения??? Vargo |
|
| |||
| |||
| Първи неща, на първо място, UT2k3 не е първата игра Unreal Tournament, Unreal Tournament беше, и дойде в е през 1999 година. Надолу към бизнеса. Имам наблюдава този проблем преди, най-вече с по-старите игри (преди 2000 г., като и Carmageddon Общо унищожение) все пак е възможно това по-късно игри ще изпитате същото проблем, ако те не са развити по Dual-Core машина. До като съм бил в състояние да установи, че е CPU проблем. Скоростта, при която преминават ядра информация помежду си и останалата част на компютъра е много по-бързо, отколкото да се използва, причинявайки "времето грешки", които сте спазват. Ако използвате AMD Dual-Core, има решение за това, че аз съм някои от. Ако не използвате Intel Dual-Core процесор, това нищо не мога да направя, за да помогнем. Освен предложи закупуване на един AMD процесор. Те са по-добре. Използвайки хотфикс фиксирани тя за мен, аз не съм някои как, но не са склонни да не търсите подарък-коне в устата. Предимно защото конете неизменно наистина лош халитоза. Надявам се това да помогне! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| NVidia GeForce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver | LLTD414 | Мултимедия & Codecs | 0 | 16-то Юни 2009 23:02 |
| GeForce 8800GT (нов) спрямо 8800GTS 640MB | saholt | Графика на карти & Монитори | 7 | 29 Jan 2008 15:38 |
| G92 8800GTS | :: Аарона:: | Графика на карти & Монитори | 1 | 23rd Nov 2007 18:22 |
| 8800GTS Помощ | bulleen12 | Графика на карти & Монитори | 3 | 13 ноември 2007 01:49 |
| Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx карта на Asus P5B deluze дънната платка | GillsMan | Общи Хардуер Чат | 4 | 20 май 2007 09:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |