![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, jsem byl uveden Unreal Tournament od přítele nainstalovat na mém PC, ale im s některými problémy s ní. Když jsem nahrát do hry o úvodní obrazovku vynechává docela rychlý - jeho příliš rychlé a promarnila snímků. je to také stalo, když im snaží se hrát hru, špatně se krok nebo dva dopředu a přesune mi mnohem více, a míjí se na snímcích je třeba zobrazování hladce. I'm pomocí Geforce 8800GTS 320mb GFX karta, 2 GB RAM, duální jádro processer ... nikdy neměli problém se do hry, jako je medaile cti (nový), nfs (nový), BioShock .... vše má bylo v pořádku. jsem změnil pár věcí s nvidia nastavení panelu a když jsem spustil hru opět hra byla opravdu pomaluobrátkových ... zvuk byl v pohodě. někdo tu žádné indicie nebo řešení? Vargo |
|
| |||
| |||
| První věcí, první, UT2k3 nebylo první hry Unreal Tournament, Unreal Tournament byla, a vznikla v roce 1999. Do práce. Jsem pozorovala tento problém dříve, především u starších her (pre 2000, jako Carmageddon a Total Annihilation), i když je možné, že novější hry by zaznamenali stejný problém, pokud nebyly vyvinuty na dvou-jádrové stroje. Blízko jako jsem nikdy nebyl schopen zjistit, že se jedná o CPU problém. Míru, v níž žil průchod informací mezi sebou a zbytek je počítač daleko rychleji než dříve být příčinou 'načasování chyby' jste pozorovány. Používáte-li dvou-jádrové procesory AMD, je tam opravu na to, že jsem některé. Pokud jste pomocí dvou-jádrové Intel procesoru, není nic nemůžu dělat, abych pomohl. Vyjma naznačují koupi AMD procesor. Jsou lepší. Použití této opravy hotfix je stanovena pro mě, já nejsem jistý, jak, ale jsem spíše ne podívat dárek-koně v ústech. Zejména proto, že koně mají vždy REALLY špatný zápach z úst. Hope this helps! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| NVIDIA GeForce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver | LLTD414 | Multimedia & Kodeky | 0 | 16. června 2009 23:02 |
| GeForce 8800GT (nový) vs 8800GTS 640mb | saholt | Graphics Cards & Monitory | 7 | 29. ledna 2008 15:38 |
| G92 8800GTS | :: AARON:: | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. listopadu 2007 18:22 |
| 8800GTS pomoci | bulleen12 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 13. listopadu 2007 01:49 |
| Innovision GeForce 8800GTS 320 mb GFX kartou na základní desce Asus P5B deluze | GillsMan | Obecné Hardware Chat | 4 | 20. května 2007 09:11 |
| Thread Nástroje | |
| |