![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi all, Μόλις δόθηκε Unreal Tournament από ένα φίλο για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή μου, ωστόσο im έχοντας κάποια προβλήματα με αυτό. Όταν το φορτίο μέχρι το παιχνίδι intro οθόνη κάδους πολύ γρήγορα - την εξέλιξη και πολύ γρήγορα θα ακολουθήσουν πλαίσια. αυτό συμβαίνει επίσης όταν im προσπαθεί να το παίξει το παιχνίδι, κακώς κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός ή δύο και κινείται με πολύ περισσότερα και να χάσει τα πλαίσια θα πρέπει να εμφανίζει ομαλά. Είμαι χρησιμοποιώντας το Geforce 8800GTS 320mb gfx κάρτα, 2GB RAM, διπλού πυρήνα processer ... ποτέ δεν είχε πρόβλημα πριν με παιχνίδια όπως το μετάλλιο τιμής (νέο), nfs (νέο), bioshock έχει τα πάντα .... ήταν ωραία. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα με το nvidia ρυθμίσεις ομάδας και όταν έτρεξε το παιχνίδι και πάλι το παιχνίδι ήταν πολύ αργοί διακινούνται ... ήχου ήταν μια χαρά. Εχεις κανέναν ενδείξεις ή λύσεις;;; Vargo |
|
| |||
| |||
| Πρώτα πρώτα πράγματα, UT2k3 δεν ήταν το πρώτο παιχνίδι Unreal Tournament, Unreal Tournament ήταν, και τέθηκε σε λειτουργία το 1999. Οι επιχειρήσεις. Έχω αυτό το πρόβλημα που παρατηρήθηκε στο παρελθόν, κυρίως με μεγάλα παιχνίδια (προ του 2000, όπως και Carmageddon Σύνολο εξόντωση) και αν είναι δυνατόν παιχνίδια που αργότερα θα αντιμετώπιζε το ίδιο θέμα, αν δεν είχαν αναπτυχθεί σε Dual-Core μηχανή. Κοντά όπως έχω ποτέ σε θέση να γνωρίζουν, είναι ένα πρόβλημα της CPU. Ο ρυθμός με τον οποίο οι πληροφορίες περνούν πυρήνες μεταξύ τους και το υπόλοιπο του υπολογιστή είναι πολύ ταχύτερη από ό, τι στο παρελθόν, προκαλώντας το «χρονοδιάγραμμα λάθη" που έχετε παρατηρήθηκαν. Εάν χρησιμοποιείτε μια AMD διπλού πυρήνα, υπάρχει μια ενημέρωση κώδικα για αυτό, ότι είμαι σε ορισμένες. Αν χρησιμοποιείτε έναν Intel επεξεργαστή διπλού πυρήνα, δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω. Εκτός προτείνουν την αγορά ενός επεξεργαστή AMD. Είναι καλύτερα. Χρήση της επείγουσας επιδιόρθωσης που καθορίζεται για μένα, δεν είμαι ορισμένων πώς, αλλά δεν προσπαθούν να εξετάσουμε δώρο-άλογα στο στόμα. Κυρίως επειδή πάντα άλογα έχουν πολύ άσχημα δύσομος. Hope this helps! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Nvidia Geforce 8400 GS PCI Παράθυρο Server 2003 Driver | LLTD414 | Multimedia & Codecs | 0 | 16 Ιουν 2009 23:02 |
| GeForce 8800GT (νέα) vs 8800GTS 640MB | saholt | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 29 Ιαν 2008 15:38 |
| G92 8800GTS | :: AARON:: | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 23 Νοε 2007 18:22 |
| 8800GTS βοήθεια | bulleen12 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 13 Νοε 2007 01:49 |
| Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx κάρτα σε μια Asus P5b deluze μητρικής πλακέτας | GillsMan | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 20 Μαΐου 2007 09:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |