manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Nestvaran Tournament (1. jedno - 2003) na Geforce 8800GTS

Reply

Thread Tools
Old 7. prosinca 2007, 11:27
Novi član grupe

Default Nestvaran Tournament (1. jedno - 2003) na Geforce 8800GTS

Bok svima,

Ive 'pravedan je dobio nestvaran turnir od prijatelja instalirati na mom računalu, ali im ima nekih problema s njim.

Kad sam se učitati igru u intro ekranu preskače prilično brz - njegova odlaska prebrzo i nestalih iz okvira.

Ovo je također događa kada im pokušava se igrati, bolestan uzeti jedan korak naprijed ili dva i ona pomiče me puno više i propusti iz okvira trebala bi biti prikazujući glatko.

Im 'koristeći Geforce 8800GTS 320mb gfx card, 2GB RAM, dual core processer ... nikada nije imao problema sa igrama prije kao počasni medalja (novo), NFS (novo), bioshock sve ima .... bilo u redu.

sam promijenio par stvari sa nvidia settings panel i kad sam išla opet u igri u igri je jako sporo kreće ... audio je u redu.

bilo tko je dobio bilo kakve tragove ili rješenjima?

Vargo
Old 8. prosinca 2007, 13:45
Member Group

Default Nestvaran Tournament (1. jedno - 2003) na Geforce 8800GTS

Prvo stvari prvi, UT2k3 nije bio prvi nestvaran turnir igra, nestvaran Turnir je, i stupio je na se u 1999.

Dolje na posao. Imam ovaj problem promatraju prije svega sa starijim igrama (pre 2000, kao i Carmageddon Ukupno istrebljenje) premda je moguće da bi kasnije igre iskustvo isti problem, i ako oni nisu razvijeni na Dual-Core stroja.
Blizu kao sam ikad bili u mogućnosti uvjeriti se, to je CPU problem. Stopa po kojoj se informacija između jezgre prolazimo jedni druge i ostala računala je daleko brže nego što je nekad bio, uzrok 'timing greške' ste pridržavati. Ukoliko koristite AMD dual-core, ima škripac za to, da sam neki. Ako koristite Intel dual-core procesorom, postoji ništa ne mogu učiniti da pomognu. Osim predlažemo kupnjom AMD procesor. Oni bolje.

Korištenje hitnog popravka čvrst Internet za mene, Im 'ne određeni način, ali ja ne tendencijelno potražite poklon-konjima u ustima. Uglavnom, jer su konji nepromjenjivo STVARNO loš zadah iz usta.

Nadam se ovo pomaže!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nvidia Geforce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver LLTD414 Multimedija i kodeci 0 16. lipnja 2009 23:02
GeForce 8800GT (novo) vs 8800GTS 640MB saholt Graphics Cards & Monitors 7 29 siječanj 2008 15:38
G92 8800GTS :: AARON: Graphics Cards & Monitors 1 23. studeni 2007 18:22
8800GTS pomoć bulleen12 Graphics Cards & Monitors 3 13. studeni 2007 01:49
Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx karticu na matičnoj ploči deluze Asus P5b GillsMan General Hardware Chat 4 20. svibanj 2007 09:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.