kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Unreal Tournament (egy 1. - 2003) a Geforce 8800GTS

Reply

Téma eszközök
Old December 7, 2007, 11:27
Új tag Csoport

Default Unreal Tournament (egy 1. - 2003) a Geforce 8800GTS

Hi all,

Most kapott az Unreal Tournament egy barátomnak telepíteni a PC-én, de im vannak problémák vele.

Amikor a terhelés a játékot az intro képernyő kihagyja meglehetősen gyorsan - a túl gyorsan megy, és hagyná ki a kereteket.

ez is történt, amikor im próbálják a darabot a játékot, ill vesz egy lépés előre, két mozog nekem sokkal több, és nem kerül ki a kereteket meg kell Megjelenítve megvalósítását.

Én a Geforce 8800GTS 320mb gfx kártya, 2GB RAM, kétmagos processer ... soha nem volt probléma a játékok előtt, mint a Medal of becsület (új), nfs (új), BioShock mindennek .... Még szép.

Megváltoztam néhány dolog az nvidia beállítások panel és mikor futott a játék újra a játék volt, nagyon lassan halad ... hang volt.

akárki kapott a nyomokat, illetve megoldásokat???

Vargo
Old December 8, 2007, 13:45
Csoport tagja

Default Unreal Tournament (egy 1. - 2003) a Geforce 8800GTS

Először is, UT2k3 nem volt az első Unreal Tournament játék, Unreal Tournament volt, és jött létre 1999-ben.

Az üzletet. Én is megfigyelhető ez a probléma előtt, elsősorban a nagyobb játékok (2000 előtti, mint a Carmageddon és a teljes megsemmisülés), bár lehetséges, hogy a későbbi játékok is tapasztalat ugyanaz probléma, ha nem fejlesztik a Dual-Core gép.
Közel mint amit valaha is képes volt megállapítani, hogy a CPU probléma. Az arány, amellyel a magok között át egymást, és a többit a számítógép sokkal gyorsabban, mint korábban is, így a "időzítési hiba", amit észleltek. Ha az AMD kétmagos, van egy javítás is, hogy én vagyok biztos. Ha egy Intel kétmagos processzort, nincs semmi, amit tehetek, hogy segítsen. Kivéve azt sugallják vásárlás AMD processzor. Õk jobban.

Using a gyorsjavítás fix it for me, én nem biztos, hogy hogyan, de általában nem látod ajándékbolt lovak a száját. Leginkább azért, mert a lovak még mindig nagyon rossz halitosis.

Remélem ez segít!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nvidia GeForce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver LLTD414 Multimédia és kodekek 0 16. június 2009 23:02
GeForce 8800GT (új) vs 8800GTS 640MB saholt Grafikus kártyák és monitorok 7 29. január 2008 15:38
G92 8800GTS :: AARON: Grafikus kártyák és monitorok 1 23. november 2007 18:22
8800GTS súgó bulleen12 Grafikus kártyák és monitorok 3 13. november 2007 01:49
Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx kártya egy Asus P5B deluze alaplap GillsMan Általános fémáru Chat 4 20. május 2007 09:11
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.