![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אני עתה ניתנו דמיוני בטורניר מ חבר להתקין על המחשב שלי, אולם IM שיש קצת בעיות עם זה. כשאני לטעון את המשחק של intro מדלגת על המסך די מהר - את הולכת מהר מדי ו פסיחה מסגרות. זה קורה גם כאשר IM מנסה לשחק את המשחק, חולה לקחת צעד או שניים קדימה, וזה עובר לי הרבה יותר ו מפסיד את מסגרות יש מציג בצורה חלקה. אני משתמש Geforce 8800GTS 320mb כרטיס gfx, 2GB של זיכרון RAM, DUAL CORE processer ... אף פעם לא היתה בעיה עם לפני משחקים כגון מדליית הכבוד (חדש), nfs (חדש), bioshock יש הכל .... היה בסדר גמור. אני שינית כמה דברים עם הגדרות לוח Nvidia ו כאשר אני מפעיל את המשחק שוב את המשחק היה איטי מאוד מרגש ... שמע היה בסדר. כל אדם יש לך רמזים או פתרונות? Vargo |
|
| |||
| |||
| ראשית הדברים הראשונים, UT2k3 לא היה המשחק הראשון בטורניר דמיוני, לא ממשי בטורניר היה, וכן נכנסו להיות בשנת 1999. מטה העסק. יש לי בעיה זו נצפתה לפני כן, בעיקר עם משחקים ישנים (טרום 2000, כמו Carmageddon ו סה"כ כליה) למרות שזה אפשרי, כי היה ניסיון מאוחר יותר משחקים באותה הבעיה, אם הם לא היו מפותחים על מכונת dual-core. קרוב כמו שאני כבר פעם היה מסוגל להכיר, זהו CPU בעיה. שיעור שבה ליבות להעביר מידע בין אחד את השני ואת שאר המחשב הוא הרבה יותר מהר מאשר זה היה אמור להיות, הגורם 'תזמון שגיאות' שכבר נצפו. אם אתה משתמש ב AMD dual-core, יש תיקון על זה, כי אני בטוח של. אם אתה משתמש של אינטל dual-core מעבד, אין דבר שאני יכול לעשות כדי לעזור. חוץ מציעים לקנות מעבד של AMD. הם טובים יותר. שימוש קבוע את התיקון זה בשבילי, אני לא בטוח עד כמה, אבל אני לא נוטה להסתכל Gift-סוסים בתוך הפה. בעיקר כי תמיד יש סוסים ממש רע באשת הנשימה. אני מקווה שזה עזר לך! |