![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all,
I've just been atsižvelgiant Unreal Tournament iš draugo įdiegti į savo kompiuterį, tačiau jiems tam tikra su juo problemų. Kada apkrova iki žaidimo intro ekrano praleidžia gana greitai - jos vyksta per greitai ir prarasime rėmelius. Tai taip pat vyksta, kai jiems bando žaisti, blogai žengti žingsnį ar du į priekį, ir jis juda man daug ir praleidžia iš rėmų, reikėtų Parodyta sklandžiai. Aš naudoju GeForce 8800GTS 320MB GFX kortelė, 2GB RAM, Dual Core processer ... niekada neturėjo problemų su prieš tokius žaidimus kaip garbės medaliu (nauja), NFS (nauja), BioShock .... viskas buvo bauda. Aš pakeitė keletą dalykų, su nvidia nustatymus grupės ir kai išbėgau žaidimas vėl žaidimas buvo tikrai lėtai juda ... Garsas buvo bauda. Anyone got jokios užuominos ar sprendimus? Vargo |
|
|
|||
|
|||
|
Pirmasis dalykus, UT2k3 buvo ne pirmas žaidimas Unreal Tournament, Unreal Tournament buvo, ir pradėjo veikti 1999 metais.
Down verslui. Turiu pastebėti šią problemą anksčiau, daugiausia su vyresniais žaidimai (iki 2000 m., tokių kaip Carmageddon ir Total Annihilation), nors gali būti, kad vėliau būtų žaidimų patirtis tuo pačiu klausimu, jeigu jie nebuvo išplėtotas Dual-Core mašina. Netoli kaip aš kada nors galėjo nustatyti, tai CPU problema. Norma, pagal kurią gurgučių perduoti informaciją tarp viena kitos ir nuo kompiuterio poilsio gerokai greičiau nei anksčiau, kelia 'Timing klaidų "jūs pastebėjote. Jei naudojate AMD Dual-Core, čia jam nustatyti, kad aš tam tikrų. Jei naudojate Intel Dual-Core Processor, There's nothing I can do to help. Išskyrus tuos atvejus, siūlome įsigyti AMD procesorių. Jie geriau. Naudojant pataisos fixed it for me, I'm not tam, kaip, bet aš paprastai ne ieškoti dovanų arklius į burną. Daugiausia dėl to, arkliai visada tikrai neblogai halitozė. Hope this helps! |