mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Unreal Tournament (1st vienu - 2003) par 8800GTS GeForce

Reply

Thread Tools
Old Decembris 7, 2007, 11:27
New Member Group

Hi all,

Es esmu tikko bijusi Unreal Tournament no draugu instalēt datoru, tomēr im kuram ir ar to problēmas.

Kad es slodze līdz spēles intro screen Lēcieni diezgan ātri - tā notiek pārāk ātri un trūkstošo ārpus rāmjiem.

tas arī notiek, kad im mēģinot spēlēt spēli, slikta veikt soli vai divus uz priekšu, un tas pārvietojas man daudz vairāk un netrāpa ārpus rāmjiem jābūt Displaying gludi.

Es, izmantojot Geforce 8800GTS 320MB gfx karti, 2GB RAM, Dual Core processer ... nekad nav bijusi problēma līdz ar spēlēm, piemēram, goda zīme (jaunu), NFS (jaunu), Bioshock .... viss ir ir labi.

Es esmu mainījies dažas lietas ar NVIDIA panelis un kad man skrēja spēle atkal spēle bija ļoti lēni ... skaņas bija labi.

kāds got jebkurā versijām vai risinājumi?

Vargo
Old Decembris 8, 2007, 13:45
Loceklis

Pirmās lietas, pirmkārt, UT2k3 nebija pirmais Unreal Tournament spēli, Unreal Tournament bija un sāka darboties 1999.

Down uzņēmumiem. Man ir novērota šī problēma līdz šim, galvenokārt vecāka gadagājuma spēles (pre 2000, kā Carmageddon un Total Anihilācija), lai gan tas ir iespējams, ka vēlāk spēles sastaptos ar to pašu jautājumu, ja tie nav izstrādāti Dual-Core mašīna.
Pie kā man kādreiz varēja pārliecināties, tas CPU problēma. Likmi, kas serdes nodot informāciju starp viena otrai un pārējās datora ir daudz ātrāk nekā agrāk, kas izraisa "laika kļūdām" jūs novērotas. Ja jūs izmantojat AMD Dual-Core, tur ir noteikt to, ka es esmu pārliecināts, of. Ja jūs izmantojat Intel dual-core processor, tur neko nevaru darīt, lai palīdzētu. Izņemot iesaka iegādāties AMD procesoru. Viņi labāk.

Izmantojot labojumfaila noteikts to man, es neesmu dažu kā, bet es nemēdz skatīties dāvanu zirgu mutē. Galvenokārt tāpēc, ka zirgi vienmēr ir ļoti sliktā halitosis.

Hope this helps!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.