![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, I've just nadano Unreal Tournament od znajomego, aby zainstalować na moim komputerze, jednak im posiadające pewne problemy z nim. Podczas ładować gry intro ekranie przeskakuje dość szybko - jej się zbyt szybko i brakuje obecnie ramek. Jest to również sytuacji, gdy próbuje im się do gry, złego zrobić krok lub dwa do przodu i to przenosi się do mnie o wiele więcej i tęskni się ramki należy wyświetlania sprawnie. Używam GeForce 8800GTS 320mb karty gfx, 2GB RAM, dual core processer ... nigdy nie miała problemu z grami, zanim takie jak Medal of honor (nowy), NFS (nowy), Bioshock wszystko .... było dobrze. I've zmieniło się kilka rzeczy z panelu ustawień nvidia i kiedy prowadził gry gra była naprawdę wolno poruszających ... audio was fine. ktoś ma jakieś wskazówki lub rozwiązania? Vargo |
|
| |||
| |||
| Pierwsze rzeczy, UT2k3 nie była pierwszą grą Unreal Tournament, Unreal Tournament było, a powstał w 1999 roku. Do biznesu. Mam ten problem przed przestrzegane, głównie ze starszych gier (przed 2000 r., takie jak Carmageddon i Total Annihilation), chociaż jest to możliwe, że nowsze gry znaleźliby się w tej samej kwestii, jeżeli nie zostały one opracowane na Dual-Core maszyny. Blisko jak już kiedyś w stanie stwierdzić, że procesor problemu. Tempo, w jakim rdzeni przebieg informacji między sobą a resztą komputera jest znacznie szybciej niż poprzednio, co powoduje, że "czas błędy" you've przestrzegane. Jeśli używasz AMD dwurdzeniowe znajduje się naprawić to, że mam pewne. Jeśli używasz Intel dwurdzeniowy procesor, to nic nie mogę zrobić, aby pomóc. Oprócz zakupu sugerują wyposażony w procesor AMD. They're lepiej. Korzystanie z poprawki stałych to dla mnie, nie jestem jak niektórych, ale raczej nie wygląda dar-koni w ustach. Głównie dlatego konie zawsze mają fatalna cuchnący oddech choroba. Hope this helps! |
![]() |
|
| Zakładki |