![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Am fost dat Unreal Tournament de la un prieten pentru a instala pe PC-ul meu, cu toate acestea im având unele probleme cu el. Când încărcaţi până la jocul de intro ecran trece peste destul de repede - sa mergi prea repede şi de lipsă de cadre. acest lucru se întâmplă atunci când este, de asemenea, im trying la joc la joc, bolnav face un pas sau doi înainte şi-l mută mine mult mai mult şi ratează în cadrul ar trebui să se afişeze fără probleme. Sunt folosind GeForce 8800GTS 320mb gfx card, 2GB RAM, dual core processer ... nu a avut o problemă înainte de jocuri, cum ar fi cu medalia de onoare (unul nou), nfs (unul nou), BioShock .... totul a fost bine. Am schimbat câteva lucruri cu nvidia setările panoului şi când am fugit de joc din nou jocul a fost foarte lent în mişcare ... audio a fost bine. oricine are nici indicii sau soluţii??? Vargo |
|
| |||
| |||
| În primul rând lucrurile în primul rând, UT2k3 nu a fost primul joc Unreal Tournament, Unreal Tournament a fost, şi a fost în 1999. Down-to-business. Am observat înainte de această problemă, în primul rând, cu jocuri mai vechi (pre 2000, precum şi numărul total de anihilare Carmageddon), deşi este posibil ca mai târziu jocuri ar experienţă de aceeaşi problemă, dacă nu au fost dezvoltate pe un Dual-Core maşină. Apropiat ca l-am mai fost capabil de a stabili, este o problemă de procesor. Rata la care trece miezuri de informaţii între ele şi restul în care computerul este mult mai rapid decât este folosit pentru a fi, determinând "calendarul erori" pe care le-aţi observat. Dacă utilizaţi un AMD dual-core, este un fix pentru aceasta, care sunt unele dintre. Dacă utilizaţi un Intel dual-core procesor, nu este nimic ce pot face pentru a ajuta. Cu excepţia sugerăm să cumpere un procesor AMD. Sunt mai bine. Folosind acest remediu rapid stabilit-o pentru mine, nu sunt anumite cum, dar eu tind să nu uite-cadou cai în gură. De cele mai multe ori pentru că invariabil cai au urât halitosis. Sper că acest lucru vă va ajuta! |
![]() |
|
| Marcaje |