![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, som bol uvedený Unreal Tournament od priateľa nainštalovať na mojom PC, ale im s určitými problémami s ňou. Keď som nahrať do hry o úvodnú obrazovku vynechá docela rýchly - jeho príliš rýchle a premeškala snímok. je to aj stalo, keď im snaží sa hrať hru, zle sa krok alebo dva dopredu a presunie mi oveľa viac, a míňa sa na snímkach je potrebné zobrazovanie hladko. I'm pomocou Geforce 8800GTS 320mb GFX karta, 2 GB RAM, duální jadro processer ... nikdy nemali problém sa do hry, ako je medaily cti (nový), nfs (nový), BioShock .... všetko má bolo v poriadku. som zmenil pár vecí s nvidia nastavenia panela a keď som spustil hru opäť hra bola naozaj pomaluobrátkových ... zvuk bol v pohode. niekto tu žiadne indície alebo riešenie? Varga |
|
| |||
| |||
| Prvé vecí, prvý, UT2k3 nebolo prvej hry Unreal Tournament, Unreal Tournament bola, a vznikla v roku 1999. Do práce. Som pozorovala tento problém predtým, predovšetkým u starších hier (pre 2000, ako Carmageddon a Total Annihilation), aj keď je možné, že novší hry by zaznamenali rovnaký problém, pokiaľ neboli vyvinuté na dvoch-malvicové stroje. Blízko ako som nikdy nebol schopný zistiť, že sa jedná o CPU problém. Mieru, v ktorej žil priechod informácií medzi sebou a zvyšok je počítač oveľa rýchlejšie ako predtým byť príčinou 'načasovanie chyby' ste pozorovali. Ak používate dvoch-jádrové procesory AMD, je tam opravu na to, že som niektoré. Ak ste pomocou dvoch-malvicové Intel procesora, nie je nič nemôžem robiť, aby som pomohol. Okrem naznačujú kúpe AMD procesor. Sú lepší. Použitie tejto rýchlej opravy je stanovená pre mňa, já nejsem jistý, jak, ale som skôr ne pozrieť darček-kone v ústach. Najmä preto, že kone majú vždy REALLY zlý zápach z úst. Hope this helps! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| NVIDIA GeForce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver | LLTD414 | Multimedia & Kodeky | 0 | 16. júna 2009 23:02 |
| GeForce 8800GT (nový) vs 8800GTS 640MB | saholt | Graphics Cards & Monitory | 7 | 29. januára 2008 15:38 |
| G92 8800GTS | :: AARON:: | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. novembra 2007 18:22 |
| 8800GTS pomoci | bulleen12 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 13. novembra 2007 01:49 |
| Innovision GeForce 8800GTS 320 mb GFX kartou na základnej doske Asus P5B deluze | GillsMan | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 20. mája 2007 09:11 |
| Thread Tools | |
| |