![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Иве 'праведан је добио нестваран турнир од пријатеља инсталирате на мом рачунару, али им има неких проблема са њим. Кад сам се отпремите игру у интро екрану прескачем прилично брз - његова одласка пребрзо и несталих из оквира. Ово је такође дешава када им покушава се играти, болестан узети један корак напред или два и она помера ме пуно више и пропусти из оквира требало би да буде приказујући глатко. Им 'помоћу ГеФорце 8800ГТС 320мб гфкс цард, 2ГБ РАМ, дуал цоре процессер ... никада није имао проблема са играма пре као почасни медаља (ново), нфс (ново), биосхоцк све има .... било у реду. сам променио пар ствари са НВИДИА сеттингс панел и кад сам ишла опет у игри у игри је јако споро креће ... аудио је у реду. било ко је добио било какве трагове или решењима? Варга |
|
| |||
| |||
| Прво ствари први, УТ2к3 није био први нестваран турнир игра, нестваран Турнир је, и ступио је на се у 1999. Доле на посао. Имам овај проблем посматрају пре свега са старијим играма (пре 2000, као и Цармагеддон Укупно истребљење) мада је могуће да би касније игре искуство исти проблем, и ако они нису развијени на Дуал-Цоре маа̨ине. Близу као сам икад били у могућности увјерити се, то је ЦПУ проблем. Стопа по којој се информација између језгра пролазимо једни друге и остала рачунара је далеко брже него што је некад био, узрок 'тиминг грешке' сте придржавати. Уколико користите АМД дуал-цоре, има шкрипац за то, да сам неки. Ако користите Интел дуал-цоре процесор, постоји ништа не могу учинити да помогну. Осим предлажемо куповином АМД процесор. Они боље. Коришћење хитне исправке поправљен то умјесто мене, Им 'не одређени начин, али ја не тенденцијелно погледајте поклон-коњима у устима. Углавном, јер су коњи непромјењиво СТВАРНО лош задах из уста. Надам се ово помаже! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| НВИДИА ГеФорце 8400 ГС ПЦИ Уиндоу Сервер 2003 Дривер | ЛЛТД414 | Мултимедија и кодеци | 0 | 16. јуна 2009 23:02 |
| ГеФорце 8800ГТ (ново) вс 8800ГТС 640МБ | сахолт | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 29 јануар 2008 15:38 |
| Г92 8800ГТС | :: Аарон: | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 23 новембар 2007 18:22 |
| 8800ГТС помоћ | буллеен12 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 13 новембар 2007 01:49 |
| Инновисион ГеФорце 8800ГТС 320МБ гфкс картицу на матичној плочи делузе Асус П5б | ГиллсМан | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 20 мај 2007 09:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |