![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Sadece bir arkadaş gelen PC'de kurulabilir Ancak IM ile bazı sorunlar yaşıyorsanız Unreal Tournament verilmiştir ettik. Bir oyun giriş ekranı I yük oldukça hızlı atlar - onun giderek çok hızlı ve çerçeveler dışında eksik. bu da bir oyun oynamaya çalışıyor Sohbet, kötü bir adım ileri veya iki ve daha çok hareket eder ve sorunsuz görüntülenmesi gereken çerçeve dışında özlüyor çekmek oluyor. Ben GeForce 8800GTS 320mb Gfx kartı, 2GB RAM, çift çekirdekli processer ... kullanıyorum önce oyunları ile onur (yeni bir madalya gibi), nfs (yeni), Bioshock .... herşeyi bir sorun yoktu var olarak iyi. Ben NVIDIA ayarlar paneli ve bir kaç şey değiştirdiniz zaman tekrar çok ağır oldu ... ses oyun oyun koştum iyiydi. Herkesin herhangi bir ipucu veya çözümler var? Vargo |
|
| |||
| |||
| İlk şeyler ilk UT2k3 ilk Unreal Tournament oyun değil, Unreal Tournament ve 1999 olma haline geldim. Işletmenizle Down. Ancak bu oyun daha sonra aynı sorunla karşılaşıyor da mümkün Daha önce, eski oyunlar öncelikle ile Carmageddon ve Toplam yok gibi (2000 öncesi) bu sorun görülmektedir varsa, eğer bir Çift Çekirdekli makinede gelişmiş değildi. Ben zamanda tahkik almaya başladık Yakın, bir CPU problem. Bu oran da bu çekirdek arasında bilgi geçmek daha olması için kullanılan ve her bir bilgisayarın gerisi çok daha hızlı, bir 'zamanlama hataları senin dikkat ettik neden başka. Bir AMD çift çekirdekli kullanıyorsanız, bunun için bir düzeltme, bu belirli yaşıyorum's. Eğer bir Intel çift çekirdekli işlemci kullanıyorsanız, bu yardım için yapabileceğiniz hiçbir şeydir. Dışında bir AMD işlemci satın öneririz. Onlar daha iyi demektir. Düzeltmeyi benim için sabit kullanarak, nasıl, belli değil ama hediye bakmak için değil eğilimindedir ağızdaki atlar. Çünkü atlar her zaman gerçekten kötü ağız kokusu vardır. Hope this helps! |