менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Unreal Tournament (1 One - 2003) на Geforce 8800GTS

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 грудня 2007, 11:27
Нові члени групи

Default Unreal Tournament (1 One - 2003) на Geforce 8800GTS

Привіт всім,

Я тільки що отримали Unreal Tournament від одного встановити на своєму ПК, проте їм деякі проблеми з ним.

Коли я завантажити гру Intro екран пропускає досить швидко - її йде занадто швидко і без вісті зниклих з рами.

Це також відбувається, коли їм намагаються грати, жорстоке зробити крок або два вперед, і вона рухається мене набагато більше, і випускає з кадру вона повинна бути показані гладко.

Я користуюся картою Geforce 8800GTS 320MB GFX, 2GB RAM, Dual processer основного ... ніколи не було проблем раніше з таких ігор, як медаль Пошани (новий), NFS (новий), BioShock має всі .... було добре.

Я змінив кілька речей з панеллю настройки і NVIDIA, коли я біг в гру гра була дуже повільно рухаються ... Аудіо було добре.

кого-небудь є будь-які докази або рішення??

Варга
Old 8 грудня 2007, 13:45
Член групи

Default Unreal Tournament (1 One - 2003) на Geforce 8800GTS

Насамперед, UT2K3 була не перша гра Unreal Tournament, Unreal Tournament було, і виникла в 1999 році.

До справи. Я спостерігав за цією проблемою раніше, в першу чергу старі ігри (до 2000, такі, як Carmageddon і повного знищення), хоча цілком можливо, що гра буде пізно стикаються з тими ж питання, якщо вони не були розроблені на машині Dual-Core.
Поруч, як я коли-небудь вдалося з'ясувати, що це проблема процесора. Швидкість, з якою ядро обміну інформацією між собою і з іншою частиною комп'ютера є набагато швидше, ніж це було, в результаті чого 'термінах помилки "ви спостерігали. Якщо ви використовуєте AMD Dual-Core, є виправлення для нього, що я впевнений. Якщо ви використовуєте Intel Dual-Core процесорів, то я нічого не можу зробити, щоб допомогти. Крім пропоную купувати AMD процесорів. Вони краще.

Використання фіксованого виправлення для мене, я не впевнений, яким чином, але я намагаюся взагалі не дивитися подарунок Коні у рот. Основному через коні завжди мають дуже поганий запах з рота.

Сподіваюсь це допоможе!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
NVIDIA GeForce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver LLTD414 Мультимедіа & кодеки 0 16 червня 2009 23:02
GeForce 8800GT (новий) проти 8800GTS 640MB saholt Графічні карти & Монітори 7 29 січня 2008 15:38
G92 8800GTS :: Аарон:: Графічні карти & Монітори 1 23 листопада 2007 18:22
8800GTS допомогу bulleen12 Графічні карти & Монітори 3 13 листопада 2007 01:49
Innovision GeForce 8800GTS 320MB GFX карта ASUS P5B deluze плати GillsMan Генеральний обладнання чат 4 20 травня 2007 09:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.