![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я тільки що отримали Unreal Tournament від одного встановити на своєму ПК, проте їм деякі проблеми з ним. Коли я завантажити гру Intro екран пропускає досить швидко - її йде занадто швидко і без вісті зниклих з рами. Це також відбувається, коли їм намагаються грати, жорстоке зробити крок або два вперед, і вона рухається мене набагато більше, і випускає з кадру вона повинна бути показані гладко. Я користуюся картою Geforce 8800GTS 320MB GFX, 2GB RAM, Dual processer основного ... ніколи не було проблем раніше з таких ігор, як медаль Пошани (новий), NFS (новий), BioShock має всі .... було добре. Я змінив кілька речей з панеллю настройки і NVIDIA, коли я біг в гру гра була дуже повільно рухаються ... Аудіо було добре. кого-небудь є будь-які докази або рішення?? Варга |
|
| |||
| |||
| Насамперед, UT2K3 була не перша гра Unreal Tournament, Unreal Tournament було, і виникла в 1999 році. До справи. Я спостерігав за цією проблемою раніше, в першу чергу старі ігри (до 2000, такі, як Carmageddon і повного знищення), хоча цілком можливо, що гра буде пізно стикаються з тими ж питання, якщо вони не були розроблені на машині Dual-Core. Поруч, як я коли-небудь вдалося з'ясувати, що це проблема процесора. Швидкість, з якою ядро обміну інформацією між собою і з іншою частиною комп'ютера є набагато швидше, ніж це було, в результаті чого 'термінах помилки "ви спостерігали. Якщо ви використовуєте AMD Dual-Core, є виправлення для нього, що я впевнений. Якщо ви використовуєте Intel Dual-Core процесорів, то я нічого не можу зробити, щоб допомогти. Крім пропоную купувати AMD процесорів. Вони краще. Використання фіксованого виправлення для мене, я не впевнений, яким чином, але я намагаюся взагалі не дивитися подарунок Коні у рот. Основному через коні завжди мають дуже поганий запах з рота. Сподіваюсь це допоможе! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NVIDIA GeForce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver | LLTD414 | Мультимедіа & кодеки | 0 | 16 червня 2009 23:02 |
| GeForce 8800GT (новий) проти 8800GTS 640MB | saholt | Графічні карти & Монітори | 7 | 29 січня 2008 15:38 |
| G92 8800GTS | :: Аарон:: | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 листопада 2007 18:22 |
| 8800GTS допомогу | bulleen12 | Графічні карти & Монітори | 3 | 13 листопада 2007 01:49 |
| Innovision GeForce 8800GTS 320MB GFX карта ASUS P5B deluze плати | GillsMan | Генеральний обладнання чат | 4 | 20 травня 2007 09:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |