![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей форум Просто си купи USB слушалки за моя син на PS3. Тя е Microsoft LifeChat LX-3000. Аз го включен в USB порт 1 на PS3, а след това отиде в Настройки: Аудио Настройки и намерих моето устройство на входа и на изхода устройство OK. Поставям моите микрофон ниво до най-високата и аз може да чуе гласа ми за слушалки ясно и го показа на бара м добре. Аз избрани OK и след това започна моята игра, но не може да се чуе звука чрез слушалки. Дали това, че този тип слушалка е просто не са съвместими с PS3 или аз пропускам нещо? Налице е Вграден контрол на слушалките; когато натиснете заглушите лека идва и тя е с обем на контрола върху нея, но не можете да променяте силата на звука на играта и с една и съща изключите или изключите. Някой някакви идеи, моля? Благодаря. :4-Dontkno |
|
| |||
| |||
| Знам, че това е края на отговор, и вероятно не може да ви помогне, ако не се върне към компютъра сок пак, но много игри DONT подкрепа звук бъдат изпратени чрез USB към слушалки, само на няколко игри го направя, но повечето не само използването на USB е е за включване на микрофона и dosent работата на кръгла друг начин, трябва да бъде могат да се чуят гласовете чрез вашия телевизор говорители, просто кажете на своя син, за да окачат на слушалките около врата му, с микрофон, сочещи към него, по този начин той може да чуе какво по телевизията, и да използвате микрофона да говоря, ако първоначалната идея беше за него, за да може да играе на играта, но запази останалата част от къщата тихо, опитайте комплект слушалки, които използват за слушалки жак за вашия телевизор |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Използване на Bluetooth слушалки / микрофон за PC | ewilliams12 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 18 Юни 2009 14:23 |
| Planatronics Слушалки, HELP PLZ! | jjuli | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 17 Юни 2009 14:12 |
| COD 5 Кръпка Помощ - Не мога да играя играта | aymanmhmd | PC & конзолата Gaming | 0 | 26 май 2009 г. 23:44 |
| Ще се обличам Play Всяка игра на пазара? | poopsniff | Общи Хардуер Чат | 14 | 6 Март 2009 23:09 |
| Арго играя тази игра: ( | pete21 | PC & конзолата Gaming | 6 | 17 ноември 2007 14:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |