menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

USB headset nefunguje na hry na PS3

Reply

Thread Nástroje
Old 21. května 2009, 11:23
Nový člen skupiny

Default USB headset nefunguje na hry na PS3

Zdravím forum,
Prostě koupil USB headset pro mého syna na PS3. Je to Microsoft LifeChat LX-3000. I zapojen do USB portu 1 na PS3 a pak šel do nastavení: Nastavení zvuku a našel jsem můj přístroj na vstupní a výstupní zařízení v pořádku. Dal jsem mikrofon na nejvyšší úrovni a můžu slyšet můj hlas na sluchátka a jasně ukázala na bar metr dobře.
I vybraných ok a pak začala moje hra, ale bez zvuku může být vyslechnut prostřednictvím sluchátek.
Je to, že tento typ headsetu je prostě není kompatibilní s PS3 nebo jsem něco vynechal? Je inline kontrolou na headset, když stisknete ztlumit světla, přichází a má ovládání hlasitosti na ní, ale nelze měnit hlasitost na hry a stejný s ztlumit nebo vypnout.
Má někdo nápady, prosím? Děkujeme vám. :4-Dontkno
Old 17. června 2009, 13:06
Člen Skupina

Default USB headset nefunguje na hry na PS3

Vím, že se jedná o pozdní odpověď, a zřejmě nemůže pomoci, pokud se vrátí k počítači šťávu znovu

ale hodně her dont podporu zvuku jsou zasílány přes usb do sluchátek, jen pár her to udělat, ale většinou to tak není, pouze USB má k dispozici pro připojení mikrofonu a dosent práce naopak, měli byste být schopen slyšet hlasy prostřednictvím TV reproduktory, stačí říct svému synovi, aby se zavěsit sluchátka kolem krku, s mikrofonem směřovaly směrem k němu, tak mu můžete slyšet, co v televizi, a používání mikrofonu mluvit,

v případě, že původní myšlenka byla na něm, aby mohli hrát hry, ale zachovat zbytek domu klidné, zkuste soubor sluchátka, která využívají sluchátka jack na vašem televizoru
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Používání Bluetooth Headset / mikrofon pro PC ewilliams12 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 18. června 2009 14:23
Planatronics Headset, PLZ HELP! jjuli Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 17. června 2009 14:12
COD 5 Patch Nápověda - Can't Play hra aymanmhmd PC a herní konzole 0 26. května 2009 23:44
To bude Rig Play Každá hra na trhu? poopsniff Obecné Hardware Chat 14 6. března 2009 23:09
Cant hrát tuto hru: ( pete21 PC a herní konzole 6 17. listopadu 2007 14:15
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.