![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím forum, Prostě koupil USB headset pro mého syna na PS3. Je to Microsoft LifeChat LX-3000. I zapojen do USB portu 1 na PS3 a pak šel do nastavení: Nastavení zvuku a našel jsem můj přístroj na vstupní a výstupní zařízení v pořádku. Dal jsem mikrofon na nejvyšší úrovni a můžu slyšet můj hlas na sluchátka a jasně ukázala na bar metr dobře. I vybraných ok a pak začala moje hra, ale bez zvuku může být vyslechnut prostřednictvím sluchátek. Je to, že tento typ headsetu je prostě není kompatibilní s PS3 nebo jsem něco vynechal? Je inline kontrolou na headset, když stisknete ztlumit světla, přichází a má ovládání hlasitosti na ní, ale nelze měnit hlasitost na hry a stejný s ztlumit nebo vypnout. Má někdo nápady, prosím? Děkujeme vám. :4-Dontkno |
|
| |||
| |||
| Vím, že se jedná o pozdní odpověď, a zřejmě nemůže pomoci, pokud se vrátí k počítači šťávu znovu ale hodně her dont podporu zvuku jsou zasílány přes usb do sluchátek, jen pár her to udělat, ale většinou to tak není, pouze USB má k dispozici pro připojení mikrofonu a dosent práce naopak, měli byste být schopen slyšet hlasy prostřednictvím TV reproduktory, stačí říct svému synovi, aby se zavěsit sluchátka kolem krku, s mikrofonem směřovaly směrem k němu, tak mu můžete slyšet, co v televizi, a používání mikrofonu mluvit, v případě, že původní myšlenka byla na něm, aby mohli hrát hry, ale zachovat zbytek domu klidné, zkuste soubor sluchátka, která využívají sluchátka jack na vašem televizoru |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Používání Bluetooth Headset / mikrofon pro PC | ewilliams12 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 18. června 2009 14:23 |
| Planatronics Headset, PLZ HELP! | jjuli | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 17. června 2009 14:12 |
| COD 5 Patch Nápověda - Can't Play hra | aymanmhmd | PC a herní konzole | 0 | 26. května 2009 23:44 |
| To bude Rig Play Každá hra na trhu? | poopsniff | Obecné Hardware Chat | 14 | 6. března 2009 23:09 |
| Cant hrát tuto hru: ( | pete21 | PC a herní konzole | 6 | 17. listopadu 2007 14:15 |
| Thread Nástroje | |
| |