![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου φόρουμ, Μόλις αγόρασα ένα USB ακουστικά για το γιο μου το PS3. Είναι ένα Microsoft LifeChat LX-3000. Θα είναι συνδεδεμένο με τη θύρα USB 1 για το PS3 και στη συνέχεια μετέβη στο Ρυθμίσεις: Ρυθμίσεις ήχου και βρήκα μου συσκευή εισόδου και εξόδου της συσκευής ok. Ι που μου μικρόφωνο προς το υψηλότερο επίπεδο και θα μπορούσα να ακούσω τη φωνή μου για τα ακουστικά και έδειξε με σαφήνεια για το μετρητή και μπαρ. Ok έχω επιλέξει και στη συνέχεια άρχισε το παιχνίδι μου, αλλά δεν μπορεί να ακούσει ήχο μέσω των ακουστικών. Είναι ότι αυτό το είδος του ακουστικού δεν είναι μόνο συμβατό με το PS3 ή έχασα κάτι; Υπάρχει ένα ένθετο για τον έλεγχο του ακουστικού? Όταν πατάτε σιγήσετε έρχεται για ένα ελαφρύ και έχει έναν όγκο ελέγχου σε αυτό, αλλά δεν μπορείτε να μεταβάλλει την ένταση του παιχνιδιού και για τον ίδιο με τη σίγαση ή απενεργοποίηση. Έχει κανείς καμιά ιδέα παρακαλώ; Σε ευχαριστώ. :4-Dontkno |
|
| |||
| |||
| Ξέρω ότι αυτό είναι μια καθυστερημένη απάντηση, και προφανώς δεν μπορεί να σας βοηθήσει αν δεν έρθει ξανά στον υπολογιστή χυμό και πάλι, αλλά πολλά παιχνίδια dont υποστήριξη ήχου που αποστέλλονται μέσω USB με τα ακουστικά, μόνο μερικά παιχνίδια το κάνει, αλλά οι περισσότεροι δεν το χρησιμοποιούν μόνο το usb έχει αυτή για τη σύνδεση του μικροφώνου και dosent εργασία το αντίθετο, θα πρέπει να σε θέση να ακούσουν τις φωνές μέσα από την τηλεόρασή σας ομιλητές, ο γιος σου πω απλά να "κολλάει" τα ακουστικά γύρω από το λαιμό, με το μικρόφωνο δείχνει προς αυτόν, έτσι μπορεί να ακούσει whats την τηλεόραση, και να χρησιμοποιούν το μικρόφωνο για να μιλήσουμε, εάν η αρχική ιδέα ήταν γι 'αυτόν να είναι σε θέση να παίξουν στο παιχνίδι, αλλά διατηρεί το υπόλοιπο σπίτι ήσυχη, δοκιμάστε μία σειρά ακουστικών που χρησιμοποιούν το βύσμα ακουστικών στην τηλεόρασή σας |