manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

USB slušalice neće raditi na igru igra na PS3

Reply

Thread Tools
Old 21 svi 2009, 11:23
Novi član grupe

Default USB slušalice neće raditi na igru igra na PS3

Pozdrav forumu,
Dovoljno je kupio USB slušalice za PS3 moga sina. To je Microsoft LifeChat LX-3000. Priključen sam ga u USB port 1 na PS3, a zatim je otišao na Postavke: Audio Settings i nađoh moje uređaj na ulazni i izlazni uređaj OK. JA postaviti moj mikrofon na najvišu razinu, a ja bi mogao čuti svoj glas na slušalicama i jasno pokazao da se na bar metar dobro.
Ok sam odabrao, a zatim počelo moje igra, ali ne može čuti zvuk putem slušalice.
Je li to ovaj tip sluąalicama je pravedan ne kompatibilan s PS3 ili sam nešto propustili out? Ima inline kontrola na slušalice; kada pritisnete nijemi dolazi na svjetlo i da ima kontrolu glasnoće na njoj, ali ne možete promijeniti glasnoću na igru i igrati sa svojim isto mutav uključena ili isključena.
Je li netko bilo kakvih ideja molim te? Hvala. :4-Dontkno
Old 17. lipnja 2009, 13:06
Member Group

Default USB slušalice neće raditi na igru igra na PS3

Znam da je ovo kasni odgovor, svibanj i vjerojatno neće pomoći osim ako ti se vratio na računalu soka opet,

ali dosta igara ne podržava zvuk se šalje putem USB za slušalice, samo nekoliko igara to učiniti, ali većina ne, jedino koristiti USB ima je za spajanje mikrofona i dosent radi drugi način okrugli, trebali biti moći čuti glas preko zvučnika vašeg TV, samo reci sin objesiti se oko vrata slušalice sa mikrofonom pokazujući prema njemu, na taj način on može čuti što je na TV, i koristiti mikrofon za razgovor,

ako početne ideje je za njega, da biste mogli igrati igre, ali zadržati ostatak kuće tišina, pokušajte postaviti slušalice koje koriste slušalica utičnica na vaš televizor
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.