![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv fórum, Most vettem egy USB headset a fiam PS3. A Microsoft LifeChat LX-3000. Azt le kell zárni, hogy az USB port 1 a PS3, és majd a Beállítások: Audio Beállítások Megtaláltam a készülék a bemeneti és kimeneti eszköz ok. Én meg én mikrofon szint a legmagasabb, és hallottam a hangomat a fejhallgatót, és egyértelműen kiderült, hogy a bar-mérő is. Kiválasztottam az OK gombra, majd kezdtem a játékot, de hang nem hallatszik a fejhallgató. Van-e, hogy az ilyen típusú fülhallgató egyszerűen nem kompatibilis a PS3, vagy Lekéstem valamit? Van egy inline ellenőrzés a fülhallgatót, akkor, mikor a néma fény jut, és van egy hangerőszabályzó rajta, de nem változtatja meg a hangerő a játék és az ugyanazon a némítás be-vagy kikapcsolása. Has anyone any ideas please? Köszönöm. :4-Dontkno |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy ez egy késői válasz, és valószínűleg nem lehet segíteni, ha nem jön vissza, hogy a számítógép újra gyümölcslé, de egy csomó játékok ne támogassák hangot küldött egy usb a fejhallgató, csak néhány játékokat csinálni, de nem, az csak az USB-csatlakozó is van a mikrofon és adag munka pedig fordítva, akkor meg kell tenni, hogy hallja a hangokat a TV hangszórók, csak mondd el a fiát, hogy akassza a fejhallgatót nyaka körül, és a mikrofon irányába mutatnak rá, így ő is hallhatja Mi a TV-ben, és használja a mikrofonba beszélni, ha az eredeti ötlet az volt rá, hogy képes legyen játszani a játékot, de hogy a többi, a ház csendes, próbáld meg, hogy a fejhallgató használata A fejhallgató jack be a tv |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Bluetooth Headset / mikrofon PC-hez | ewilliams12 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 18. június 2009 14:23 |
| Planatronics Headset, HELP PLZ! | jjuli | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 17. június 2009 14:12 |
| COD 5 Patch Segítség - Nem Play game | aymanmhmd | PC és konzol játékok | 0 | 26. május 2009 23:44 |
| Ezt Rig Play minden játék a piacon? | poopsniff | Általános fémáru Chat | 14 | 6. március 2009 23:09 |
| Cant játszani ezt a játékot: ( | pete21 | PC és konzol játékok | 6 | 17. november 2007 14:15 |
| Téma eszközök | |
| |