kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

USB headset nem fog működni a játék a PS3

Reply

Téma eszközök
Old Május 21 2009, 11:23
Új tag Csoport

Default USB headset nem fog működni a játék a PS3

Üdv fórum,
Most vettem egy USB headset a fiam PS3. A Microsoft LifeChat LX-3000. Azt le kell zárni, hogy az USB port 1 a PS3, és majd a Beállítások: Audio Beállítások Megtaláltam a készülék a bemeneti és kimeneti eszköz ok. Én meg én mikrofon szint a legmagasabb, és hallottam a hangomat a fejhallgatót, és egyértelműen kiderült, hogy a bar-mérő is.
Kiválasztottam az OK gombra, majd kezdtem a játékot, de hang nem hallatszik a fejhallgató.
Van-e, hogy az ilyen típusú fülhallgató egyszerűen nem kompatibilis a PS3, vagy Lekéstem valamit? Van egy inline ellenőrzés a fülhallgatót, akkor, mikor a néma fény jut, és van egy hangerőszabályzó rajta, de nem változtatja meg a hangerő a játék és az ugyanazon a némítás be-vagy kikapcsolása.
Has anyone any ideas please? Köszönöm. :4-Dontkno
Old Június 17 2009, 13:06
Csoport tagja

Default USB headset nem fog működni a játék a PS3

Tudom, hogy ez egy késői válasz, és valószínűleg nem lehet segíteni, ha nem jön vissza, hogy a számítógép újra gyümölcslé,

de egy csomó játékok ne támogassák hangot küldött egy usb a fejhallgató, csak néhány játékokat csinálni, de nem, az csak az USB-csatlakozó is van a mikrofon és adag munka pedig fordítva, akkor meg kell tenni, hogy hallja a hangokat a TV hangszórók, csak mondd el a fiát, hogy akassza a fejhallgatót nyaka körül, és a mikrofon irányába mutatnak rá, így ő is hallhatja Mi a TV-ben, és használja a mikrofonba beszélni,

ha az eredeti ötlet az volt rá, hogy képes legyen játszani a játékot, de hogy a többi, a ház csendes, próbáld meg, hogy a fejhallgató használata A fejhallgató jack be a tv
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Bluetooth Headset / mikrofon PC-hez ewilliams12 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 0 18. június 2009 14:23
Planatronics Headset, HELP PLZ! jjuli Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 0 17. június 2009 14:12
COD 5 Patch Segítség - Nem Play game aymanmhmd PC és konzol játékok 0 26. május 2009 23:44
Ezt Rig Play minden játék a piacon? poopsniff Általános fémáru Chat 14 6. március 2009 23:09
Cant játszani ezt a játékot: ( pete21 PC és konzol játékok 6 17. november 2007 14:15
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.