פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

אוזניות USB לא יעבוד על משחק לשחק ב PS3

Reply

שרשרת כלים
Old 21 במאי 2009, 11:23
קבוצת חברות חדשות

Default אוזניות USB לא יעבוד על משחק לשחק ב PS3

שלום פורום,
פשוט קנה כבל USB אוזניות עבור PS3 של הבן שלי. זה של Microsoft LifeChat LX-3000. אני פקוק אותו לתוך יציאת USB 1 על PS3 ואז הלך על הגדרות: הגדרות אודיו ומצאתי את התקן קלט ו פלט על התקן אישור. אני מגדיר את המיקרופון כדי ברמה הגבוהה ביותר ואני יכול לשמוע את קולו על האוזניות והוא הראה בבירור על בר טוב מטר.
אני שנבחרו אישור ולאחר מכן החל המשחק שלי, אבל לא יכול להיות ששמעת קול דרך האוזניות.
האם זה כי זה סוג של אוזניות היא פשוט לא תואמת את PS3 או פספסתי משהו? ישנה inline שליטה על אוזניות, כאשר אתה לוחץ להשתיק קל וזה בא על נפח יש שליטה על זה, אבל אתה לא יכול לשנות את עוצמת הקול על המשחק משחק את אותו הדבר עם להשתיק או הניתוק.
מישהו בבקשה רעיונות כלשהם? תודה. :4-Dontkno
Old 17 יוני 2009, 13:06
חבר קבוצת

Default אוזניות USB לא יעבוד על משחק לשחק ב PS3

אני יודע את זה הוא תגובה מאוחרת, ואת כנראה לא עשוי לעזור לך, אלא אם כן אתה חוזר על מחשבים מיץ שוב,

אבל הרבה משחקים תמיכה dont נשמע נשלח באמצעות כבל USB של האוזניות, רק כמה משחקים לעשות את זה, אבל הכי לא, רק את ה USB יש להשתמש היא עבור חיבור מיקרופון dosent העבודה לכיוון השני עגול, אתה צריך להיות יכול לשמוע את הקולות דרך הרמקולים טלוויזיה, רק תגיד את הבן כדי לתלות את האוזניות סביב צווארו, עם מיקרופון הצביע לכיוון אותו, ככה הוא יכול לשמוע מה בטלוויזיה, ולהשתמש במיקרופון לדבר,

אם הרעיון הראשוני היה עליו להיות מסוגל לשחק את המשחק, אבל לשמור על שארית של הבית שקט, מנסה קבוצה של האוזניות שמשתמשים אזנית ג 'ק על טלוויזיה
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.