mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

USB ausinės neveiks žaidimas ant PS3

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 21, 2009, 11:23
Naujas Narys

Default USB ausinės neveiks žaidimas ant PS3

Hi forumas,
Tiesiog nusipirkau USB ausinės mano sūnaus PS3. Tai yra "Microsoft LifeChat LX-3000. Aš prijungti jį į USB 1 PS3 ir nuvyko į Settings: Audio nustatymai ir aš radau savo prietaisą įvesties ir išvesties įrenginys Gerai. Galiu nustatyti mikrofono lygį, aukščiausios ir aš išgirsti mano balsą ausinės aiškiai ir ji parodė, nuo baro skaitiklis gerai.
Mane pasirinko Gerai ir tada prasidėjo mano žaidimo, bet be garso galima išgirsti per ausines.
Ar tai, kad šio tipo laisvù rankù çranga yra tiesiog nesuderinami su PS3 ar aš praleidau ką nors? Yra inline kontrolės ausines, kai paspaudžiate išjungti šviesą ateina ir ji garsumo, bet jums negalima pakeisti į žaidimą ir jo paties tūrio ir išjungti arba įjungti.
Has anyone any ideas please? Ačiū. :4-Dontkno
Old Birželis 17, 2009, 13:06
Narys

Default USB ausinės neveiks žaidimas ant PS3

Aš žinau tai vėlai atsakymas, ir turbūt negali jums padėti, jei grįžtų į kompiuterį sultys vėl

bet daug žaidimų dont parama garso siunčiami per USB, ausinės, tik keletas žaidimų tai padaryti, bet dauguma nėra, naudokite tik USB jau yra prijungti mikrofoną ir dosent darbo atvirkščiai, jums turėtų būti gali girdėti balsus per TV garsiakalbius, tiesiog pasakykite savo sūnų, kad pakabinti ant kaklo, ausinės, su mikrofonu nukreiptas jo, tokiu būdu jis gali girdėti Whats on TV, ir naudoti mikrofoną kalbėti,

jei pradinė idėja buvo už jį būtų galima žaisti žaidimą, tačiau saugo namus ramiai pailsėti, pabandykite nustatyti, kad ausinių naudoti ausinių lizdas ant jūsų TV
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Bluetooth ausinės / Mikrofonas kompiuteriui ewilliams12 Sound, Speakers & MP3 Players 0 Birželis 18, 2009 14:23
Planatronics ausinės, PLZ HELP! jjuli Sound, Speakers & MP3 Players 0 Birželis 17, 2009 14:12
COD 5 Patch Pagalba - Can't Play Game aymanmhmd PC & konsolės Žaidimai 0 Gegužė 26, 2009 23:44
Ar tai Rig Play Kiekvienas Rinkos žaidimai? poopsniff General Hardware Chat 14 6 kovas 2009 23:09
Cant šio žaidimo: ( pete21 PC & konsolės Žaidimai 6 Lapkritis 17, 2007 14:15
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.