mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

USB austiņas nestrādās par spēli spēlēt uz PS3

Reply

Thread Tools
Old Maijs 21, 2009, 11:23
New Member Group

Default USB austiņas nestrādās par spēli spēlēt uz PS3

Hi forums,
Tikai iegādājās USB austiņas mana dēla PS3. Tas ir Microsoft LifeChat LX-3000. I plugged to USB ports 1 uz PS3 un tad devās uz Settings: Audio Settings, un es atradu sava ierīci ievades un izvades ierīces ok. Es noteikti mans mikrofons līmeņa augstāko un es varētu dzirdēt manu balsi par austiņām un skaidri redzams, ka uz bāru skaitītāja labi.
Es izvēlētos ok un tad sākās mana spēle, bet ne skaņa var uzklausīt, izmantojot austiņas.
Tas, ka šis austiņu tipa vienkārši nav saderīgs ar PS3 vai es nokavēju kaut ko? Ir inline kontroli austiñu, kad nospiežat izslēgtu gaismas iedegas un tai ir skaļuma kontrole par to, bet jūs nevarat mainīt uz spēli spēlē un tā paša apjomu ar izslēgtu Ieslēgts vai Izslēgts.
Vai kāds any ideas please? Paldies. :4-Dontkno
Old Jūnijs 17, 2009, 13:06
Loceklis

Default USB austiņas nestrādās par spēli spēlēt uz PS3

Es zinu, tas ir vēlu atbildi, un, iespējams, var jums palīdzēt, ja jūs nākt atpakaļ pie datora sulas atkal

bet gan spēļu daudz dont atbalsts skaņa tiek sūtīta caur usb uz austiņas, tikai dažas spēles, to dara, bet lielākā daļa nav, izmanto tikai usb ir paredzēts savieno mikrofonu un dosent darbu otrādi, Jums ir varētu dzirdēt balsis caur TV skaļruņiem, vienkārši informējiet savu dēlu pakārt ap kaklu austiņas ar mikrofonu vērsts pret viņu, šādā veidā viņš var dzirdēt whats TV, un izmantot mikrofonu runāt,

ja sākotnējā ideja bija, lai viņš varētu spēlēt uz spēli, bet saglabā pārējās mājas klusā, mēģiniet kopums, austiņas, kas izmanto headphone jack uz TV
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.