![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi forum Wystarczy kupił USB zestaw dla mojego syna PS3. Jest to Microsoft LifeChat LX-3000. I on podłączony do portu USB 1 na PS3, a następnie udał się do Ustawienia: Ustawienia dźwięku i znalazłem moje urządzenie wejściowe i wyjściowe urządzenie OK. Ustawić mikrofon na najwyższym poziomie i usłyszeć swój głos na słuchawki i wyraźnie pokazało na pasku miernika dobrze. Ja wybrałem ok, a następnie rozpoczęła się moja gra, ale nie będzie słychać dźwięk poprzez słuchawki. Czy to, że tego typu zestaw jest nie tylko zgodne z PS3 lub mieć I missed something out? Istnieje inline kontroli na zestaw słuchawkowy; po naciśnięciu wyciszyć światło się i ma głośności na to, ale nie można zmieniać głośność w gry i tym samym z wyciszyć lub wyłączyć. Ma ktoś jakieś pomysły proszę? Dziękuję. :4-Dontkno |
|
| |||
| |||
| Wiem, że to jest odpowiedź późno i prawdopodobnie nie może pomóc, jeśli nie wróci do soku ponownie komputer, ale wiele gier dont wsparcia dźwięku jest wysyłana za pośrednictwem USB do słuchawek, tylko kilka gier to zrobić, ale większość nie tylko korzystać z usb nie jest do podłączenia mikrofonu i dosent pracy odwrotnie, powinno być mogli usłyszeć głosy przez głośniki telewizora, po prostu powiedz swojemu synowi, aby zawiesić słuchawki wokół jego szyi, z mikrofonu wskazuje na niego, w ten sposób może on whats usłyszeć w telewizji, i używać mikrofonu, aby porozmawiać, jeżeli pierwotny pomysł był dla niego, aby móc zagrać w grę, ale zachować resztę domu spokojnej, spróbuj zestawu słuchawek, które korzystają z gniazda słuchawek na ekranie telewizora |
![]() |
|
| Zakładki |