mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

USB cu cască nu va funcţiona pe joc joc pe PS3

Reply

Thread Tools
Old 21 mai 2009, 11:23
Noile state Group

Default USB cu cască nu va funcţiona pe joc joc pe PS3

Max forum,
Doar cumparat un set cu cască USB pentru fiul meu de PS3. Este o Microsoft LifeChat LX-3000. Am conectat-o la portul USB 1 pe PS3 si apoi s-a dus la Setări: Audio Setări şi mi-am găsit pe dispozitiv de intrare şi ieşire aparat ok. Să-mi stabilesc microfon la cel mai înalt nivel şi am putut auzi vocea mea pe căşti în mod clar şi a demonstrat-o de pe bara de metru de bine.
Am selectat ok şi apoi a început jocul meu, dar nu poate fi auzit sunetul prin căşti.
Este ca si acest tip de set cu cască este pur si simplu nu sunt compatibile cu PS3 sau am pierdut ceva? Există o inline de control de pe căşti; când apăsaţi mut o lumina vine de pe şi are un volum de control cu privire la aceasta, dar nu se pot modifica volumul la joc si sa joace la fel cu mut pe sau în afara.
Are cineva vreo idee te rog? Mulţumesc. :4-Dontkno
Old 17 iunie 2009, 13:06
Grupul de stat

Default USB cu cască nu va funcţiona pe joc joc pe PS3

Ştiu că este un răspuns cu întârziere, şi, probabil, nu pot să vă ajute cu excepţia cazului în care sa te intorci de pe computer pentru a sucului din nou,

dar o mulţime de jocuri dont sprijin sunetul fiind transmis prin intermediul unui USB la căşti, doar câteva jocuri s-o faci, dar de cele mai multe nu, de a utiliza numai USB pentru a se conecta la microfon şi dosent de lucru în altă parte rotund, ar trebui să fie posibilitatea de a auzi voci prin televizor vorbitori, spune fiul tău să fixaţi cu căşti din jurul gâtului, cu microfon indică spre el, în acest fel se poate auzi ce este la TV, şi de a folosi la microfon pentru a vorbi,

în cazul în care ideea iniţială a fost pentru el să se poată juca pe joc, dar păstrează restul casei de linişte, încercaţi un set de căşti care utilizează căşti Jack pe TV
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.