menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

USB headset nefunguje na hry na PS3

Reply

Thread Tools
Old 21. mája 2009, 11:23
Nový člen skupiny

Default USB headset nefunguje na hry na PS3

Zdravím forum,
Prostě koupil USB headset pre môjho syna na PS3. Je to Microsoft Lifechat LX-3000. I zapojený do USB portu 1 na PS3 a potom šiel do nastavenia: Nastavenie zvuku a našiel som môj prístroj na vstupné a výstupné zariadenia v poriadku. Dal som mikrofón na najvyššej úrovni a môžem počuť môj hlas na slúchadlá a jasne ukázala na bar meter dobre.
I vybraných ôk a potom začala moja hra, ale bez zvuku môže byť vypočutý prostredníctvom slúchadiel.
Je to, že tento typ headsetu je jednoducho nie je kompatibilný s PS3 alebo som niečo vynechal? Je inline kontrolou na headset, keď stlačíte stlmiť svetlá, prichádza a má ovládanie hlasitosti na nej, ale nemožno meniť hlasitosť na hry a rovnaký s stlmiť alebo vypnúť.
Má niekto nápady, prosím? Ďakujeme vám. :4-Dontkno
Old 17. júna 2009, 13:06
Člen Skupina

Default USB headset nefunguje na hry na PS3

Viem, že ide o neskoré odpoveď, a zrejme nemôže pomôcť, ak sa vráti k počítaču šťavu znovu

ale veľa hier dont podporu zvuku sú posielané cez usb do slúchadiel, len pár her to urobiť, ale väčšinou to tak nie je, iba USB má k dispozícii pre pripojenie mikrofónu a dosent práce naopak, mali by ste byť schopný počuť hlasy prostredníctvom TV reproduktory, stačí povedať svojmu synovi, aby sa zavesiť slúchadlá okolo krku, s mikrofónom smerovali smerom k nemu, tak mu môžete počuť, čo v televízii, a používanie mikrofónu hovoriť,

v prípade, že pôvodná myšlienka bola na ňom, aby mohli hrať hry, ale zachovať zvyšok domu klidné, skúste súbor slúchadlá, ktoré využívajú slúchadlá jack na vašom televízore
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.