![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím forum, Prostě koupil USB headset pre môjho syna na PS3. Je to Microsoft Lifechat LX-3000. I zapojený do USB portu 1 na PS3 a potom šiel do nastavenia: Nastavenie zvuku a našiel som môj prístroj na vstupné a výstupné zariadenia v poriadku. Dal som mikrofón na najvyššej úrovni a môžem počuť môj hlas na slúchadlá a jasne ukázala na bar meter dobre. I vybraných ôk a potom začala moja hra, ale bez zvuku môže byť vypočutý prostredníctvom slúchadiel. Je to, že tento typ headsetu je jednoducho nie je kompatibilný s PS3 alebo som niečo vynechal? Je inline kontrolou na headset, keď stlačíte stlmiť svetlá, prichádza a má ovládanie hlasitosti na nej, ale nemožno meniť hlasitosť na hry a rovnaký s stlmiť alebo vypnúť. Má niekto nápady, prosím? Ďakujeme vám. :4-Dontkno |
|
| |||
| |||
| Viem, že ide o neskoré odpoveď, a zrejme nemôže pomôcť, ak sa vráti k počítaču šťavu znovu ale veľa hier dont podporu zvuku sú posielané cez usb do slúchadiel, len pár her to urobiť, ale väčšinou to tak nie je, iba USB má k dispozícii pre pripojenie mikrofónu a dosent práce naopak, mali by ste byť schopný počuť hlasy prostredníctvom TV reproduktory, stačí povedať svojmu synovi, aby sa zavesiť slúchadlá okolo krku, s mikrofónom smerovali smerom k nemu, tak mu môžete počuť, čo v televízii, a používanie mikrofónu hovoriť, v prípade, že pôvodná myšlienka bola na ňom, aby mohli hrať hry, ale zachovať zvyšok domu klidné, skúste súbor slúchadlá, ktoré využívajú slúchadlá jack na vašom televízore |