![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав форуму, Довољно је купио УСБ слушалице за пс3 мога сина. То је Мицрософт ЛифеЦхат ЛКС-3000. Прикључен сам га у УСБ порт 1 на пс3, а затим је отишао на Подешавања: Аудио Сеттингс и нађе моје уређај на улазни и излазни уређај ОК. ЈА оснивати мој микрофон на највиши ниво, а ја би могао чути свој глас на слушалицама и јасно показао да се на бар метар добро. Ок сам одабрао, а затим почело моје игра, али не може чути звук кроз слушалице. Је ли то овај тип слуа̨алицама је праведан не компатибилан са пс3 или сам нешто пропустили оут? Има инлине контрола на слушалице; када притиснете нијеми долази на светлост и да има контролу јачине на њој, али не можете променити јачину на игру и играти са својим исто мутав укључена или искључена. Да ли је неко било каквих идеја молим те? Хвала. :4-Донткно |
|
| |||
| |||
| Знам да је ово касни одговор, мај и вероватно неће помоћи осим ако ти се вратио на рачунару сока опет, али доста игара не подржава звук се шаље путем УСБ за слушалице, само неколико игара то учинити, али већина не, једино користити УСБ има је за спајање микрофона и досент ради други начин округли, требало да буде моћи чути глас преко звучника вашег ТВ, само реци син обесити се око врата слушалице са микрофоном показујући према њему, на тај начин он може чути што је на ТВ, и да користи микрофон за разговор, ако почетне идеје је за њега, да бисте могли играти игре, али да задржи остатак куће тишина, покушајте поставити слушалице које користе слушалица утичница на ваш телевизор |