![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Selam forum Sadece oğlumun PS3 için bir USB kulaklık satın aldı. Bu bir Microsoft LifeChat LX-3000 olduğunu. Ben PS3 üzerindeki USB portu 1 olarak ve takılı sonra Ayarlar gitti: Ses Ayarlar ve giriş ve çıkış aygıtı tamam benim cihaz bulundu. Ben en yüksek için mikrofon düzeyini ayarlamak ve açıkça kulaklklar sesimi duyar ve bu çubuğu metre üzerinde de gösterdi. Ve iyi seçilmiş sonra benim oyun başladı, fakat hiçbir ses kulaklık aracılığıyla duyulabilir. Bu kulaklık bu tip sadece PS3 ile uyumlu değil veya bir çıkışı kaçırdılar mı? Bu kulaklık bir satıriçi kontrol; bir ışık sessiz basın üzerinde gelir ve o bir ses kontrolü vardır, ancak açık veya kapalı susturma ile oyun oynamak ve aynı üzerindeki ses seviyesini değiştirmek değildir. Kimseye herhangi bir fikir lütfen mi? Teşekkürler. :4-Dontkno |
|
| |||
| |||
| Bu bir geç cevap olduğunu ve bu bilgileri siz arkasındaki bilgisayar suyu tekrar gelip muhtemelen size yardımcı olabilir, ama oyun çok dont destek ses kulaklıklar bir USB aracılığıyla gönderiliyor, sadece bir kaç oyun bu, ancak, tek usb kullanmamaktadır en bulunan mikrofon ve dosent iş tam tersidir bağlanmak için ya da TV'nize hoparlörlerinizden sesleri duymak için, sadece onun boyun çevresinde kulaklık kapatmak için, mikrofonu ona karşı o TV'de Whats duyuyorum, bu şekilde, işaret ile oğlu söylemek ve konuşmak için mikrofonu kullanmak, mümkün Eğer ilk fikri onun için de oyun oynamak için bir yer ama ev sessiz geri kalanı korumak, TV'nizin üzerindeki kulaklık jakı kullanım kulaklık bir dizi deneyin |