менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

USB Headset не буде працювати на гру на PS3

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 травня 2009, 11:23
Нові члени групи

Привіт форум,
Просто купив гарнітуру USB для PS3 мого сина. Це Microsoft LifeChat LX-3000. Я підключений до порту USB 1 на PS3, а потім відправився в Настройки: Установки звуку й знайшов моє пристрій на вхідному і вихідному пристрої ОК. Можу встановити рівень мікрофона з високим і я міг почути свій голос в навушниках чітко, і він показав на панелі метра добре.
Я вибрав OK, а потім почав свою гру, але звук можна почути через навушники.
Правда ли, що цей тип гарнітура просто не сумісні з PS3 чи я щось пропустив? Існує Inline керування на гарнітурі; при натисканні ньому приходить світло, і воно має регулятор гучності, але ви не можете змінити гучність на гру і її ж з німим або вимкнути.
Хто-небудь будь-які ідеї, будь ласка? Спасибо. :4-Dontkno
Old 17 червня 2009, 13:06
Член групи

Я знаю, що це пізня відповідь, і, ймовірно, не допоможе вам, якщо ви повернетеся на комп'ютері соку знову,

але багато ігор Dont підтримка звуку прямують через USB на навушники, лише кілька ігор, це зробити, але сам цього не зробити, тільки використовуючи має USB призначений для підключення мікрофону і доцент роботі навпаки, ви повинні бути чути голос через динаміки телевізора, то просто скажіть вашому синові, щоб повісити навушники на шиї, з мікрофоном, вказуючи на нього, таким чином, він може чути Whats на телебаченні, і використовувати мікрофон говорити,

якщо початкова ідея була для нього, щоб мати можливість грати в ігри, але зберегти іншу частину будинку тихе, спробуйте комплект навушників, які використовують для навушників на вашому телевізорі
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.