manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Ventil tvrdnje možete igrati Half-Life 3 odmah

Reply

Thread Tools
Old 1. prosinca 2007, 11:55
Member Group

Default Ventil tvrdnje možete igrati Half-Life 3 odmah

Prošle godine, kada je pitao Ventil zašto krenuše s Half-Life 2 epizodan sustav, Ventil je suosnivač Gabe Newell je odgovorio da Half-Life 2: Episode One pušten na 1. lipnja 2006, Half-Life 2: Episode Two to je sada dolaze krajem 2007, i Half-Life 2: Episode Three to je izgledno dolazite u 2008, sve zajedno poslužiti kao treća igra u seriji. Nego učiniti igračima čekati još jedan plus šest godina za Half-Life 3, programer misli ljudi mogli cijeniti igranje igra u manjim chunks ako oni ne moraju čekati tako dugo. Tako ste igrajući Half-Life 3: Episode One odmah! Gabe Da citiram: "Prvobitni Half-Life trajao dvije godine da se razvije. Sa znatno većim tima Half-Life 2 trajao šest godina da razvije, pa smo mislili ako mi treba da nastavi sa trendom našeg Half-Life 3 bismo basically broda nakon što smo sve imali u mirovini.
Mi nastojimo da dođu do boljeg načina dobivanja pravovremenih ažuriranja više naših kupaca i dolazi do nešto što nije imalo složenosti. Projekti logarithmically porasla sa koliko smo pokušali napraviti, pa ako ste pokušali staviti dvostruku količinu sadržaja ili tehnologije u kutiji se završava uzimanje vam četiri puta količinu posla, pravo, i tako smo težak to podoba vanjska strana bolje rješenje.
Ostavili smo Half-Life 2 na alpinista kaštel puše s gore, Alyx je par stopala udaljena od eksplozije, tako što će se dogoditi? Ljudi su prilično jasno da oni nisu htjeli morati pričekati dok su ranije saznati što se dogodilo.
Vjerojatno bolji naziv [tri Half-Life 2 epizode arc] bi bila Half Life 3: Episode One, Ali ove tri su ono što smo radili, kako naš način uzimanje sljedeći korak naprijed, ali Half-Life 2 je naziv koristili smo ...

Veliko fokus [u Episode One] je Alyx, oba iz storytelling perspektive i iz perspektive gameplay. Mi zaista volio nju kao lik, a fanovima nije previše, pa smo htjeli da budete troše puno vremena s njom, i vidim koliko smo mogli gurnuti Pojam single player co-op. Budući da je u ovom svijetu s nekim tko je operativni prilično inteligentno i djeluju više kao saveznika, a ne ove glupe zbirke poligona koja vrsta vojnika i oko dobiva u svoj način.
ARC o trio od epizoda je o G-Man. On se pojavljuje nakratko u Episode One, a mi ćemo dobiti više informacija o njemu kasnije. Ako razmišljaju, Half-Life 1 i G-Man pokušavaju pretvoriti u nešto što ti je bilo korisno da ga - Transformacija u junaka igrač. A onda Half-Life 2 je bio o tome kako koristite li.
Half-Life 3 [aka epizoda od jednog do tri] je o odnosu s G-Man i što se događa kad on izgubi kontrolu nad vamaKada niste dostupni na njega kao sredstvo i kako mu odgovara da je, i što su posljedice toga. Alyx i odnos s njom je veliki fokus na Episode One i veće razvija priču o vašem odnosu s G-Man. To je tekst o trio od epizoda. "

Source: http://www.videogamesblogger.com/200...lease-date.htm
Old 9. prosinca 2007, 12:18
MJM
Donatorska Grupa

Pa to je sjajno i sve, ali ne kao što to ne figuru. Pretpostavljam Ep3 ako se završiti u nizu održat će se igra pod nazivom HL3.

Bilo kako bilo, ljubav serije, kako da ne? JA pravedan priželjkivanje to neće potrajati tako dugo da se epizoda out. Koliko su cijene opet, jer se temelji na ovom oni bi trebao biti 20 US max.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Old 9 pro 2007, 14:17
Member Group

Koji?
  • Half-Life pack Generation (dolazi sa svim originalnim Half-Life dodati ons) - £ 14
  • Half-Life 2 - £ 9.97
Ali htio bih dobiti Orange Box za 26.99 £ s Half-life 2, Epizoda 1, i Epizoda 2.
Old 18. prosinca 2007, 09:32
Donatorska Grupa

Što je zanimljivo je Half-Life 2: Episode One HL2 i kako može biti na times.Orange darovitih Prilog biti lijepo, nadamo se, a 3 je ekstremno želim.
Old 18 pro 2007, 11:15
Member Group

Yeah I know,
JA priželjkivanje to nekako mogao biti istinit, znaš, kombinirajte preuzima i sve to, ja bi samo biti stvarno cool Eli, a ne boriti se, ali biti dio njega haha.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.