פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

Valve טענות תוכל לשחק מחצית החיים 3 עכשיו

Reply

שרשרת כלים
Old 1 דצמבר 2007, 11:55
חבר קבוצת

Default Valve טענות תוכל לשחק מחצית החיים 3 עכשיו

בשנה שעברה, כאשר התבקש valve למה הם הלכו עם Half-Life 2 מערכת אפיזודי, Valve של מייסד Gabe Newell ענה כי Half-Life 2: אפיזודה אחת שפורסמו ב -1 ביוני 2006, Half-Life 2: בפרק שני עכשיו זה מגיע בסוף 2007, ו-Half Life 2: בפרק זה שלושה בתקווה מגיע 2008, כל להרכיב לשמש במשחק השלישי בסדרה. במקום להפוך Gamers לחכות עוד שש שנים-Plus לחצי החיים 3, המפתחים חשבתי שאולי אנשים מעריכים את לשחק במשחק קטן chunks אם הם לא היו צריכים לחכות בתור הארוך. אז אתה כבר חצי משחק החיים 3: בפרק אחד עכשיו! לצטט Gabe: "המקורי מחצית החיים לקח לנו שנתיים לפתח. עם צוות גדול משמעותית חצי חיים 2 לקח לנו שש שנים כדי לפתח, לכן חשבנו אם היינו הולכים להמשיך את המגמה עם חצי חיים 3 היינו אחרי הספינה בעצם היה לנו כל בדימוס.
אנחנו מנסים לעלות עם דרך טובה יותר לקבל יותר עדכונים בזמן ללקוחותינו וגם לבוא עם משהו כי לא היה את המורכבות. פרוייקטים logarithmically גדל עם כמה ניסינו לעשות, אז אם פעמיים ניסו לשים כמה תוכן או טכנולוגיה לתוך התיבה זה מסתיים עד ארבע פעמים אתה לוקח את הסכום של עבודה, נכון, ולכן אנו מנסים למצוא פתרון טוב יותר.
השארנו Half-Life 2 על cliffhanger עם המצודה נפוץ, Alyx היא כמה רגל במרחק של הפיצוץ, אז מה יקרה? אנשים היו די ברור שהם לא רוצים לחכות כל עוד הם היו בעבר כדי לגלות מה קרה.
כנראה יותר טוב שם [שלושת חצי חיים 2 Episodes Arc] היה חצי החיים 3: אפיזודה אחתאבל שלושת אלה הם כפי שאנו עושים את דרכנו לקחת את הצעד הבא קדימה, אבל חצי חיים 2 היה שם נהגנו ...

גדול להתמקד [ב אפיזודה אחת] הוא Alyx, הן מנקודת המבט storytelling ו gameplay מתוך פרספקטיבה. אנחנו באמת אהבתי אותה בתור תו, ועל אוהדים עשו גם כך רצינו לך להשקיע את כספי הרבה זמן איתה, ואת רואה עד כמה רחוק אפשר לדחוף את הרעיון של שחקן יחיד Co-op. להיות בעולם הזה עם מי ההפעלה די intelligently ו מתנהג יותר כמו ברית, זה מטומטם ולא אוסף של polygons זה סוג של הכוחות סביב ו יקבל את הדרך.
את Arc של טריו של episodes גם על G-man. הוא מופיע לזמן קצר על אפיזודה אחת, ואנו לקבל עוד מידע על אותו מאוחר יותר. אם לחשוב על חצי 1 החיים כמו G-man אתה מנסה להפוך למשהו זה היה מועיל לו - המעבר של השחקן לתוך הגיבור. ואז Half-Life 2 היה על האופן שבו הוא משתמש אתה.
Half-Life 3 [aka Episodes אחת לשלוש] הוא על הקשר עם G-man, ומה קורה כאשר הוא מאבד את השליטהכאשר אתה לא זמין לו ככלי ואיך הוא מגיב לזה, ומה הם ההשלכות של זה. Alyx ואת הקשר איתה היא גדולה להתמקד ב אפיזודה אחת ואת סיפור גדול על מערכת היחסים המתפתחת עם G-man. זה הטקסט של טריו של episodes. "

מקור: http://www.videogamesblogger.com/200...lease-date.htm
Old 9 דצמבר 2007, 12:18
MJM
קבוצת תורמים

ובכן, זה נהדר והכל, אבל לא כמו זה אינו נתון. אני מניח שאם Ep3 doesn'T סיום של סדרה יהיה משחק שכותרתה HL3.

כך או כך, אוהב את הסדרה, איך יכולת לא? אני פשוט לא מעוניין לקחת את זה כל כך הרבה זמן כדי לקבל את episodes החוצה. כמה הם עושים עלות שוב, כי על בסיס זה הם צריכים להיות מקסימום 20 בארה"ב.

המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo T8100
לוח האם:
Mobile Intel PM965 Express שבבים
זיכרון RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
כרטיס מסך (S):
ATI HD 2600 XT
כרטיס קול:
Toshiba בס מערכת סאונד משופרת
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
כונן אופטי (S):
DVD סופר מולטי
Case / PSU:
Satellite A200 סדרה
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Intel 4965AGN
צג (S):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
מערכת הפעלה (S):
Windows Vista SP1 / Fedora I386
Old 9 דצמבר 2007, 14:17
חבר קבוצת

איזה מהם?
  • מחצית החיים של הדור Pack (מגיע עם כל Half-Life המקורי להוסיף הרחבות) - £ 14
  • Half-Life 2 - £ 9.97
אבל הייתי מקבל את Orange Box עבור £ 26.99 עם חצי חיים 2, בפרק 1, 2 ו אפיזודה.
Old 18 דצמבר 2007, 09:32
קבוצת תורמים

מעניין מה הוא חצי חיים 2: אפיזודה אחת וכיצד HL2 יכול להיות מחונן בבית times.Orange תיבת בתקווה להיות נחמד א 3 הוא קיצוני הלוואי.
Old 18 דצמבר 2007, 11:15
חבר קבוצת

כן אני יודע,
איכשהו אני מעוניין זה יכול להיות אמיתי, אתה יודע, לשלב משתלטים על כל זה, הייתי פשוט להיות ממש מגניב אלי ולא נלחם, אבל להיות חלק ממנה haha.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.