![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Praėjusiais metais, kai Valve buvo paprašyta kodėl jie išvyko su Half-Life 2 Epizodiniai sistema, Vožtuvų įkūrėjų Gabe Newell atsakė, kad Half-Life 2: Episode One išleistas birželio 1 d. 2006 Half-Life 2: Episode Two tai dabar dar 2007 m. pabaigoje, ir Half-Life 2: Episode Three's Tikimės, kad ateinančiais 2008 metais, visi kartu sudėjus naudojamos kaip trečiosios žaidimo serijos. O ne, kad žaidėjai laukti dar šešis plius metų Half-Life 3, kūrėjas nusprendė, kad žmonės galėtų žaisti už mažesnius gabaliukus žaidimą, jei jie neturi laukti ilgiau. So you've been playing Half-Life 3: Episode One dabar! Norėdami citata Gabe: "originalaus Half-Life buvo mums per dvejus metus parengti. Su gerokai didesnis komanda Half-Life 2 buvo mums šešerius metus plėtoti, todėl mes manome, jeigu mes ketiname tęsti savo tendencijas, Half-Life 3 norėtume iš esmės laivu po mūsų visų pensininkų.Mes bandome sugalvoti geresnį būdą gauti laiku atnaujinimus savo klientams ir taip pat susiduria su kažkuo, kad neturėjo sunkumų. Projektai padidėjo logarithmically su tuo, kiek mes bandėme padaryti taip, jeigu bandėte įdėti dvigubai daugiau turinio ir technologijų į langelį ji baigiasi atsižvelgiant jūs keturis kartus iš darbo, teisės, dydį ir todėl mes stengiamės išsiaiškinti geresnis sprendimas. Palikome Half-on Įspūdingos filmą Life 2 su Citadel sprogdinimas, Alyx yra kojų poros nuo sprogimo, tai kas nutiks? Žmonės buvo gana aišku, kad jie nenori laukti, kol jie anksčiau sužinoti, kas nutiko. Turbūt geriau pavadinimas [tris Half-Life 2 epizodas lanko] tai buvo Half Life 3: Episode One, Tačiau šie trys yra tai, ką mes darome, kaip mūsų būdas, atsižvelgiant Kitas žingsnis į priekį, tačiau Half-Life 2 buvo naudojamas pavadinimas, mes ... ![]() Didelis dėmesys [in Episode One] yra Alyx, ir iš apsakymų perspektyvą ir iš žaidimo perspektyvos. Mums labai patiko, kaip jos pobūdžio, ir sirgaliai nebuvo per daug, todėl mes norime jus išleisti daug laiko su ja, ir pamatysite, kiek mes galėtume stumti šią sąvoką vieno žaidėjo Co-op. Buvimas šiame pasaulyje, su kuo nors, kas veikia gana protingai ir veikia daugiau kaip sąjungininkė, o ne tai kvailas rinkimo formą, kad Rūšiuoti karių aplink ir patenka į savo kelią. Iš epizodų trio lanką taip pat apie G-Man. Jis atrodo trumpai Episode One, ir mes gauti daugiau informacijos apie jį vėliau. Jei manau puse kaip G 1 Life-voras bando paversti Jus į kažką, kas buvo naudinga jam - Apie į herojaus grotuvas transformacija. Tada Half-Life 2 buvo apie tai, kaip jis buvo, naudojant jums. Half-Life 3 [aka epizodai nuo vienerių iki trejų] yra apie G-Man santykius ir kas atsitinka, kai jis praranda kontrolę jums, Kai esate ne naudotis juo kaip priemonė ir kaip jis reaguoja į, kad ir kokios yra to pasekmės. Alyx ir su ja santykiai yra didelė dėmesio Episode One ir didesnių istoriją apie savo vystosi santykiai su G-Man. Tai iš epizodų trio tekstas. " Šaltinis: http://www.videogamesblogger.com/200...lease-date.htm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, tai puiku ir visi, bet ne taip, kaip jis neįtrauktas. Manau jei Ep3 doesnt apdaila serija bus žaidimas pavadinimu HL3.
Bet kuriuo atveju, meilė serijos, kaip gali jums ne? Aš tik norėčiau kad būtų ne taip ilgai užtrunka gauti iš epizodų. Kiek tai kainuoja dar kartą, nes remiasi tai jos turėtų būti 20 US Max. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Kuris iš jų?
|
|
| |||
| |||
| Kas įdomu yra tai, Half-Life 2: Episode One ir HL2, kaip gali būti talentingas ne times.Orange langelyje būti gražus tikiuosi 3 Extreme linkiu. |
|
| |||
| |||
| Yeah I know, Aš kažkodėl nori tai gali būti tiesa, jūs žinote, derinti perėmimą ir visi, kad aš tiesiog tikrai cool "Eli, o ne kova, tačiau yra dalis to haha. |