![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pagājušajā gadā, kad ventilis tika lūgts kāpēc viņi devās ar Half-Life 2 epizodisks sistēma, Valve's līdzdibinātājs Gabe Newell atbildēja, ka Half-Life 2: Episode One atbrīvots gada 1 June 2006, Half-Life 2: Episode Two ka tagad nāk beigās, 2007, un Half-Life 2: Episode Three tas, cerams, nonāk, 2008 visi ar kopā kalpo kā trešā spēle šajā sērijā. Nevis padarīt Gamers gaidīt vēl sešus plus gadiem Half-Life 3, attīstītājs domāja cilvēki varētu novērtēt spēlējot spēli mazākos gabalos, ja tās nav jāgaida tik ilgi. Tātad jūs esat spēlē Half-Life 3: Episode One tieši tagad! Citēt Gabe "oriģināls Half-Life bija mums divi gadi, lai izveidotu. Ar ievērojami lielāku komandas Half-Life 2 izvadāja mūs sešus gadus, lai izstrādātu, lai mēs domājam ja mēs gatavojamies turpināt mūsu tendences Half-Life 3 mēs būtībā kuģis pēc mūsu rīcībā ir visa pensijā.Mēs cenšamies izstrādāt labāku veidu, kā iegūt vairāk savlaicīgi jaunumiem mūsu klientiem un arī nākt klajā ar kaut ko, kas nebija grūtības. Projekti palielina logaritmiski ar to, cik daudz mēs mēģinājām to darīt, tādēļ, ja esat mēģinājis izdarīt divreiz tik daudz saturs vai tehnoloģijas stājas kastē tas beidzas līdz ņemot jums četras reizes darba apjomu, tiesības, un tā mēs cenšamies izdomāt labāku risinājumu. Mēs atstājām Half-on cliffhanger 2 Life ar Citadel sprādziens, Alyx ir pāris metru attālumā no sprādziena, lai to, kas notiks? Cilvēki bija diezgan skaidrs, ka viņi negribēja, lai būtu jāgaida, kamēr viņi bija agrāk, lai uzzinātu, kas notika. Droši vien labāk nosaukumu [trīs Half-Life 2 Episodes arc] būtu bijis Half Life 3: Episode One, Bet šie trīs ir tas, ko mēs darām, kā mūsu ceļu veikt nākamo soli uz priekšu, taču Half-Life 2 bija nosaukums mēs izmantojām ... ![]() Liela uzmanība [in One Episode] ir Alyx gan no stāstu viedokļa un no gameplay viedokļa. Mēs tiešām patika viņas kā raksturs, un fani bija pārāk, tāpēc mēs vēlējāmies, lai jūs būtu izdevumu ilgu laiku kopā ar viņu, un redzēt, cik tālu mēs varētu virzīt šo jēdzienu Single player co-op. Atrodoties šajā pasaulē ar kādu, kurš darbojas diezgan gudri un darbojas vairāk kā sabiedrotais, nevis šo mēms savākšanas poligoni, ka sava veida karaspēka apkārt un izpaužas jūsu ceļu. No trio epizodes loks ir arī par G-Man. Viņš parādās īsi vienā epizodē, un mēs iegūtu vairāk info par viņu vēlāk. Ja jūs domā par Half-as G 1 Life-Man cenšas pārvērst tevi kaut ko, kas noder, lai viņam - Transformācija atskaņotāju varonis. Un tad Half-Life 2 bija par to, kā viņš bija, izmantojot jūsu. Half-Life 3 [aka Episodes vienu līdz trīs], ir par saistību ar G-Man un kas notiek, ja viņš zaudē kontroli par tevi, Ja jums nav pieejams viņu kā līdzeklis un kā viņš reaģē uz to, un kādas ir šīs sekas. Alyx un attiecības ar viņu ir liela uzmanība in One Episode un lielāku stāstu par savu attīstās attiecības ar G-Man. Tas ir teksts trio epizožu. Avots: http://www.videogamesblogger.com/200...lease-date.htm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, tas ir liels un visus, bet nepatīk tas nav rādītājs. Es pieņemu, ja Ep3 doesn't beigas sērija būs spēle ar nosaukumu HL3.
Katrā ziņā, mīlestība sēriju, kā varētu jums ne? Es tikai vēlos, nebūtu jāveic tik ilgi, lai iegūtu epizodes out. Cik tas maksā atkārtoti, jo pamatojas uz šo tie būtu 20 ASV max. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Which one?
|
|
| |||
| |||
| Kas interesants ir Half-Life 2: Episode One un kā HL2 var būt apdāvināti ar times.Orange Box jauki, cerams, ka 3 ir ļoti vēlos. |
|
| |||
| |||
| Jā es zinu, Es kaut kā vēlos tā varētu būt taisnība, tu zini, apvienot pārņemšanu un visu, ko es vēlētos būt tiešām foršs Eli, nevis cīnīties, bet ir daļa no tā haha. |