mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Valve susţine puteţi juca Half-Life 3 acum

Reply

Thread Tools
Old 1 decembrie 2007, 11:55
Grupul de stat

Default Valve susţine puteţi juca Half-Life 3 acum

Anul trecut, când a fost întrebat Valve de ce s-au dus cu Half-Life 2 episodic sistem, Valve e co-fondator Gabe Newell a răspuns că Half-Life 2: Episode One lansat pe 1 iunie 2006, Half-Life 2: Episode Two asta-i acum vine la sfârşitul lui 2007, şi Half-Life 2: Episode Three care, sperăm, de vin, în 2008, toate puse împreună servi ca cel de-al treilea joc din serie. Mai degrabă decât a face un alt joc, aşteptaţi plus şase ani pentru Half-Life 3, dezvoltator de crezut că oamenii ar putea aprecia jocul în bucăţi mai mici, în cazul în care acestea nu trebuie să aştept atâta timp. Aşadar, aţi fost joc Half-Life 3: Episode One chiar acum! Pentru a cita Gabe: "original Half-Life a luat doi ani pentru a ne dezvolta. Considerabil mai mare, cu o echipa de Half-Life 2 ne-a luat şase ani pentru a dezvolta, asa ca ne-am gândit că daca am de gând să continue noastre tendinţă cu Half-Life 3 am fi, practic navei după ce am avut toate retras.
Ne încearcă să vină cu un mai bun mod de a avea mai mult timp actualizări pentru clienţii noştri şi, de asemenea, veni cu ceva care nu au avut complexitatea. Proiecte logarithmically crescut cu cât de mult am încercat să fac, aşa că, dacă ai încercat să o pun de două ori mai mult conţinut sau de tehnologie într-o cutie se termină până vă luaţi de patru ori volumul de muncă, nu-i asa, si asa vom fi încercarea de a gasi o mai bună soluţie.
V-am lăsat Half-Life 2 pe un cliffhanger cu Cetatea suflat în sus, Alyx este o pereche de picioare de la explozie, deci ce se va întâmpla? Oamenii au fost destul de clar că ei nu au vrut să aibă de a aştepta, atâta timp cât au avut anterior pentru a afla ce sa întâmplat.
Probabil pentru o mai bună numele [celor trei Half-Life 2 Episoade arc] ar fi fost de Half Life 3: Episode One, Dar aceste trei sunt ceea ce face ca suntem modul nostru de a lua următorul pas înainte, dar Half-Life 2 a fost numele am folosit ...

Un mare concentra [în Episode One] este Alyx, atât dintr-o perspectivă storytelling şi dintr-o perspectivă gameplay. Suntem foarte plăcut-o ca un caracter, şi fani a făcut prea, asa ca am vrut ca tu sa fi petrecut o lungă perioadă de timp cu ea, şi să vadă cât de departe am putea împinge această noţiune de singur joc Co-op. Fiind în această lume, cu cineva care e destul de inteligent, de operare şi care acţionează mai mult ca un aliat, acest prost, mai degrabă decât o colecţie de poligoane ca un fel de trupe în jurul şi devine in drumul tau.
De arc de trio de episoade este, de asemenea, despre G-Man. El apare pentru scurt timp în Episode One, şi vom obţine mai multe informaţii despre el mai târziu. Dacă cred că din Half-Life 1, G-Man încercarea de a vă transforma în ceva care a fost util să-l - Transformarea jucătorul în erou. Si apoi Half-Life 2 a fost despre modul cum a fost el, folosind tine.
Half-Life 3 [aka Episoade una până la trei] este despre relaţia cu G-Man şi de ceea ce se întâmplă atunci când a pierde controlul de tine, Şi când nu sunteţi disponibil pentru a-l ca un instrument şi cum a răspunde la faptul că, şi care sunt consecinţele pe care. Alyx si relatia cu ei este o mare concentra în Episode One şi mai mare poveste despre evoluţia relaţiei cu G-Man. Asta e textul de la trio de episoade ".

Sursa: http://www.videogamesblogger.com/200...lease-date.htm
Old 9 decembrie 2007, 12:18
MJM
Grupul de donator

Ei bine, asta-i mare şi de toate, dar nu ca nu figura. Presupun că dacă Ep3 doesnt termina de serie nu va fi un joc intitulat HL3.

Oricum, dragostea de serie, cum ai putut, nu? M-am dori nu ar avea atât de mult pentru a obţine episoade afară. Cât de mult nu au cost, din nou, pentru că pe baza acestui acestea ar trebui să fie de 20 SUA max.

Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo T8100
Plăci de bază:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Memorie RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
Placă grafică (e):
ATI HD 2600 XT
Placă de sunet:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (e):
200GB 5400rpm
Optical Drive (e):
DVD Super Multi
Cauza / PSU:
Satellite A200 Series
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Sistem de operare (e):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 9 decembrie 2007, 14:17
Grupul de stat

Care dintre ele?
  • Half-Life Generation pachet (vine cu tot original Half-Life adăuga ons) - £ 14
  • Half-Life 2 - £ 9.97
Dar aş lua Orange Box pentru £ 26.99 cu Half-Life 2, Episode 1, şi Episode 2.
Old 18 decembrie 2007, 09:32
Grupul de donator

Ce interesant este Half-Life 2: Episode One şi HL2 cum poate fi dotat la times.Orange Box fi frumos, sperăm, un 3 este extrem imi doresc.
Old 18 decembrie 2007, 11:15
Grupul de stat

Da, ştiu,
Îmi doresc un fel, ar putea fi adevărat, ştii, combina preluarea şi tot ce, mi-ar fi doar un mişto Eli şi nu lupta, dar face parte din aceasta haha.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.